2777
2789
عنوان

ویروس h pv کمک

216 بازدید | 31 پست

سلام من خالم  بهم گفتن که یه جوش داشتن توی معاینه برای پاپ اسمیر دکتر فرستاده پاتولوژی شه 

میگم نکنه hpv داشته باشه خیلی نگرانم اگه کسی اطلاعی داره بگه 

و اینکه به من سرایت نکنه یه وقت!!!

آخه مادرم لباس هاشو مثل مانتو و اینا بهش میده 

و خونه مامان بزرگم گاها میخوابیم شاید من توی رخت اون خوابیده باشم و اینا 

یا مثلا میشینه روی مبل من بشینم بعدش 

خود خالم هم به شدت اجتماعی استخر میره باشگاه میره  یعنی متحتمله که اچ پی وی باشه 

نامزد خودم پزشکه ولی میترسم بهش بگم فکر کنه اچ پی وی چیزی دارم همینجوری کلی مشکل داریم 

لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه خیلی نگرانم از این راه ها بنظرتون منتقل میشه مثل رخت خواب مشترک گاها  خونه مامان بزرگم یا نشستن روی مبلی که نشسته یا مادرم مثلا مانتو عوض کنه باهاش و اینا

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجوری که منتقل نمیشه مگه کروناس به نامزدتون هم نگید

مثلا روی مبلی که نشسته برم بشینم یه دقیقه بعد یا تکی تشکی که دیشب خوابیده بخوابم خونه مامان بزرگم یا مانتو مامانمو بپوشه  

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
از راه تماس جنسی منتقل میشه

اخه من شنیدم زیادی واگیره عا

نه منتقل نمیشه یه کمی تحقیق کنی بد نیست

والا خودم کادر درمانم ولی رشته ام بالینی نیس زیادی هم حساسم وسواس دارم اینجوری نیس بی سواد باشم🫠

مگه سرماخوردگیه ...

با عوض کردن مانتو همچین چیزی اتفاق نمیفته اونوقت کل دنیا اچ پی وی میشدیم ...

فقط از راه تماس جنسیه حالا اونم یه جوش دراورده ...هر جوشی زگیل تناسلی نیس که..زگیل تناسلی شبیه گل کلمه بسرعت تعدادشون زیاد میشه

اگه شلوارت با ترشحات یا هرچیز دیگه ای خیس بشه و بعد مبلم را خیس کنه احتمالش هست

متوجه نشدم 

منظور از هر چی مثلا چایی و اینا مثلا بریزه روی مبل چون خونه مامان بزرگم شلوغه بعدش اون بشینه بعدش بقیه؟

مگه سرماخوردگیه ...با عوض کردن مانتو همچین چیزی اتفاق نمیفته اونوقت کل دنیا اچ پی وی میشدیم ...فقط ا ...

انشاءالله که نباشه 😭

بدبخت میشیم