2777
2789
عنوان

کار در منزل

2854 بازدید | 9 پست

خانما خیلی نیاز دارم به کار، بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم، بنطرتون چه کاری میتونم تو خونه انجام بدم درامد داشته باشم؟ چند جا گفتن تایپیست و شرکت دانش بنیان و این صحبتا دیدم اولش پول میخوان اعتماد نکردم، چرا اکثرا دنبال کلاهبردارین؟؟؟ کسی واقعا کار نیاز داشته باشه چیکارباید کنه دعاتون میکنم

میتونی با ادمینی اینستاگرام شروع کنی یا مقاله بنویسی واسه سایتا‌ بخش مقاله و بلاگ میشه. اگه بتونی خوب ظاهر بشی چندتا نمونه کار خوب داشته باشی میتونی کار بگیری فقط باید قشنگ بلدش بشی

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سایت کارلنسر ( گوگل بزنی می یاره )  پلن طلایی را بخر (180 هزار تومنه ) و  می تونی 180 پیشنهاد کار بدی در ماه بعدش باید دنبال کارهایی بگردی داخل سایت که تخصص نمیخوان مثلا تایپ یا ویراستاری نوشته ها  و تولید محتوا و خیلی کارها هست فقط باید بگردی بیابی اگه از اون 180 تا پیشنهاد فقط بتونی 30 تا 50 تاشو بگیری و مبالغشون بین 200 هزار تا 500 هزار تومن باشه 6 میل تا 15 میل دستتون می یاد در ماه  و حتما زود به زود چک کن تا بتونی کارهای اینجوری را زود پیشنهاد بدی زودتر بگیری 

شما خودت اینکارو کردی؟ یا نه

من خودم تازه می خوام از این سایت شروع کنم به درامد ( از سایت فریلنسری خارجی دیگری درآمد دارم سالهاست ) ولی دوستم آره اولین سفارشش دو میلیون بوده و منو دوستم کار تخصصی انجام می دیم (پایتون و طراحی سه بعدی ) ولی می دونم که کارهای غیر تخصصی هم توی سایت هست و انجام می دن دیگران 

من یه 10 سالی هست فریلنسرم و مطمئن باشید اگه راه بهتری واسه درامد شما بود می گفتم راههای دیگه همش تخصصی هست کارها یا درامد پایینه نمی صرفه 

سلام عزیزم. منم معلم بودم ولی الان با دوتا بچه کوچیک دیگه نتونستم بیرون کار کنم. الان در کنار بچه هام یه کار عالی دارم و ازش راضیم. اگر خواستین بهشون میگم انشالله شما هم به درامد برسین☺️