2777
2789
عنوان

هفته ی چند زایمان کردید

226 بازدید | 26 پست

من امروز 38 هفته شدم. روزی یه ساعت پیاده روی میکنم، یه هفته پیش معاینه لگن شدم، گفت دهانه رحمت بسته ست. واشه شما کی باز شد و کی زایمان کردین

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵ هفته بچه چند کیلو بود عزیزم ؟ تو دستگاه هم رفت؟ منم دکترم ۳۶ هفته وقت سز داده بخاطر شرایطم نگرانم

بچه ۲۶۰۰ بود 

نه تو دستگاه نرفت دکترم بهم امپول تزریق کرد برا رسیدن ریه بچه ب شما ندادن؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

38 هفته 4روز بود که زایمان کردم 

روز قبلش کلی پله بالا و پایین کردم .چن بار دوش گرفتم .خونه رو کاملا تمیز کردم .اروم اروم میرقصیدم .

ساعت 5صب دردم شروع شد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

درد زایمان داشتی تو 38 هفته؟ علائمت چی بود

زایمان اولم درد نداشتم کیسه اب پاره شد دیابت بارداری داشتم 

دومی انگار زیر شکمم رو  چنگ میزدن دومی هم کیسه اب پاره شد انقدر درد داشتم پرستار میگفت الکی میگی وقتت نشده😐😐

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی