الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این اقاهه ی مدیره و چهره سنگینی داره بهاره تو این سن هنوز ی جور حس کودکانه داره اگه استوریهاشو ببینین مشخصه حس میکنم از این لحاظ واسه ما جا افتاده نیست کم کم عادت میکنیم بهشون
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
یعنی با اینهمه تذکر به آگاهی و بالابردن شعور ، هنوز افرادی با افکار تهوع آور زندگی میکنن ...
انگار یه زن دوست داره زندگیش به بن بست برسه بره ازدواج مجدد کنه اونم زن بساز ایرانی تو هر درجه و مقامی باشه حفظ زندگی اش براش مهمتره بعد ما زنها اینجور میگیم
ببخشید که قبل از بله گفتن از شما نظر نخواست 😀😀 ببین چه اشکالی درنگاهت هست که فقط داری ظاهر طرف رو میبینی و انقدر بی پروا بهش توهین میکنی .... ویژگی های مثبتشم ببین دوست عزیز ...درضمن وقتی میگی زشت یعنی داری از کار خدا ایراد میگیری ....قیافه که دست خود آدم نیست. ...