2777
2789

وااااا کجا یک سال کمه برا ازدواج مجدد😨من بعد دوماه ازدواج مجدد داشتم الانم خیلی ام راضی ام و خوشبخت😄😄😄

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

اتفاقا من از شوهرش خوشم اومد اميدوارم خوشبخت بشن 😊

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اقاهه ی مدیره و چهره سنگینی داره بهاره تو این سن هنوز ی جور حس کودکانه داره اگه استوریهاشو ببینین مشخصه حس میکنم از این لحاظ واسه ما جا افتاده نیست کم کم عادت میکنیم بهشون 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
جراح قلب نیست مهندسه مهندس امیرخسرو عباسی مدیر شرکت پارس پخش کهن است که تولید ۱۲۰ فلم کالای ایرانی ...

صفحه ۴عکس تبلیغ و کرم رو گذاشتم 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
یعنی با اینهمه تذکر به آگاهی و بالابردن شعور ، هنوز افرادی با افکار  تهوع آور زندگی میکنن ...

انگار یه زن دوست داره زندگیش به بن بست برسه بره ازدواج مجدد کنه اونم زن بساز ایرانی تو هر درجه و مقامی باشه حفظ زندگی اش براش مهمتره بعد ما زنها اینجور میگیم 

خوبی عزیزم پسر گل ات خوبه؟ 

چه شوهر زشتی هم داره

ببخشید که قبل از بله گفتن از شما نظر نخواست 😀😀 ببین چه اشکالی درنگاهت هست که فقط داری ظاهر طرف رو میبینی و انقدر بی پروا بهش توهین میکنی .... ویژگی های مثبتشم ببین دوست عزیز ...درضمن وقتی میگی زشت یعنی داری از کار خدا ایراد میگیری ....قیافه که دست خود آدم نیست. ...

واي خداي من به همه چيزاين بدبخت گيرداديداهيكلش آرايشش دست گلش قيافه شوهرش 

مبارك باشه ان شاله خوشبخت بشن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
انگار یه زن دوست داره زندگیش به بن بست برسه بره ازدواج مجدد کنه اونم زن بساز ایرانی تو هر درجه و مقا ...

فداتم عزیزم اونم خوبه پنج ماهش تموم شد 

استارتر ببخشید ما وسط تاپیکت حال و احوال کردیم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

واقعا چه قدر بی فرهنگی عادی شده

حاضرم شرط ببندم اکثر اینایی که گفتن شوهرش زشته شوهرخودشون 1/3 همسر بهاره قیافه نداره

متاسفم واسه بچه م که دراینده همکلاس هاش بچه های این خانوما هستن

فداتم عزیزم اونم خوبه پنج ماهش تموم شد  استارتر ببخشید ما وسط تاپیکت حال و احوال کرد ...

دلم برات تنگ شده بود 

ایشاا... تولد صد سالگیش - نامدار بشه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه از طرف من بوس اش کن عزیزم رو

الان يعني هممون خوشگل وبي عيب ونقصيم شوهراي هممون هم خوشكلن هم خوش اخلاق هم پولدار   آره ما خوبيم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
دلم برات تنگ شده بود  ایشاا... تولد صد سالگیش - نامدار بشه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه از طرف ...

قربونتذتو همه دسته گلتو بوس کن ☺️

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟