2777
2789
عنوان

بالاخره به یکی از آرزوهام رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 23250 بازدید | 241 پست

سلام بهترین همراه های گمنام زندگی من ممنونم بابت تبریکات صمیمانه اتون انرژی مثبتتون با تمام وجود گرفتم خیر ببینید ان شاالله!

ارغوان روز به روز که بزرگتر میشه انرژی بیشتری ازم میگیره قبلا سعی می‌کردم آرامش بخش مصرف کنم بابت استخدامیم ولش کردم این روزهام به شدت سخت و طاقت فرسا میگذره الهی شکر سالم و خوبه فقط بمب انرژیه تا همین الان فقط می‌پرید و دور میزد دور خودش مدام توجه میخواد تنها بازی نمیکنه اصلا  لحظه ای چشم بردارمم زندگیمو نابود میکنه ! 

با بیرون بردن و آوردن ماشینم خداروشکر مشکلم حل شده الحمدلله راحت میرم و میام فعلا معضل استرس رانندگی در جاهای شلوغ چالش این روزهام هست که امید بخدا حل میشه !

شب ها هم چون ختم زیارت عاشورا دارم و بعدشم ۴۱ بار سوره نصر و بعدشم سوره واقعه رو میخونم دیگه بیهوش میشم نمیرسم بیام سایت بعد ارغوان که می‌خوابه تا این کارهارو انجام بدم بیهوش میشم 😅

چند وقتی هم هست که درگیر سر درد بدی هستم تا حدی که دیشب بابای ارغوان ماموریت بود دیدم سر دردم اصلا خوب نمیشه گفتم نکنه صبح بیدار نشم تو خواب سکته کنم بچه بیدار بشه بترسه، در خونه رو هم قفل کرده بودم باز پاشدم کلید براش پشت در گذاشتم و اومدم گوشیم دقیقا جایی که ببینه گذاشتم و با پوشش مناسب رفتم بخوابم به شوهرم پیام دادم که صبح خبر بگیره که بچه یه وقت نترسه در این حد آمادگی داشتم 😅

حالا اسکرین براتون میذارم میزان نگرانی ببینید 🤣

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بهترین همراه های گمنام زندگی من ممنونم بابت تبریکات صمیمانه اتون انرژی مثبتتون با تمام وجود گرف ...

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

عزیزم بابت خرید ماشین تبریک میگم امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه 

مطمئنم ارداه شما میتونه به استرستون رو خنثی کنه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

اینا اصلا پیام نمیخونن که ببینن چی میگیم ما

من یبار انقدر لرز بدی گرفته بودم و کلا رو به موت بودم شوهرم بردم درمانگاه هرچی پرستاره زور زد نتونست رگمو پیدا کنه اخرم رو استخوان مچ دستم یه رگی گیر اورد اونجا سرم زد گفت خیلی فشارت پایینه دیر اومدی دکتر و اینا بعد بخاطر حال خرابم شوهرمو صدا کرد گفت بیا بشین پیش خانمت همراه اجازه نمیدادن کلا

شوهرم اومده بود نشسته بود رو تخت گفت برای چی گفته بیام اینجا بشینم؟! 😵😵😵

یعنی گیراییشون و نگرانیشون در حد جلبک

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

[QUOTE=347501186] سلام بهترین همراه های گمنام زندگی من ممنونم بابت تبریکات صمیمانه اتون انرژی مثبتتون با تمام وجود گرف .

سلام گلم ارغوان کلاسی مهد کودک باشگاه ثبت نام کن تا وقتش پر بشه یکم سعی کن بیخیال باشی از استرس سردرد میگیری یا شاید از کم خابی خیلی دوست دارم دختر قوی من میدونم ک از پس همه چی بر میای عزیزم....راستی صبورا جان رشته ات چی بود تو مدرسه و دانشگاه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
سلام بهترین همراه های گمنام زندگی من ممنونم بابت تبریکات صمیمانه اتون انرژی مثبتتون با تمام وجود گرف ...

رانندگیت تو ترافیک و شولوغی هم راه میفته...نگران نباش..یه پا شوماخر میشی...سردردت اگه به قرص جواب نداد و مایعات هم خورده بودی بهتر نشدی شیاف دیکلوفناک استفاده کن...انشالله  اصلا دیگه مبتلا نشی عزیزم...مراقب خودت باش

اینا اصلا پیام نمیخونن که ببینن چی میگیم مامن یبار انقدر لرز بدی گرفته بودم و کلا رو به موت بودم شوه ...

واقعا من اون شب که این پیام بهش دادم قطعا فکر میکردم شاید بمیرم تو خواب حتی در خونه رو که قفل میکنم کلید پشتش گذاشتم که اگر ارغوان نتونست بیدارم کنه بتونه کسی رو به داخل خونه راه بده و دنبال کلید نگرده گوشیم کنار ارغوان گذاشتم و رمزمم برداشتم که راحت بره تو گوشی در این حد فکر میکردم شاید اتفاقی بیفته بازم گفتم بذار بهش بگم که موقع بیدار شدن بچه زنگ بزنه که خودش مدیریت کنه لچه نترسه !

خیلی راحت گفت بخواب شب بخیر 😂

رانندگیت تو ترافیک و شولوغی هم راه میفته...نگران نباش..یه پا شوماخر میشی...سردردت اگه به قرص جواب ند ...

به گمانم از فشارم بوده چون مایعات خوردم به شدت قرص مسکن به فاصله دو سه ساعت خوردم اصلا خ ب نشدم ولی نرفتم فشارم بگیرم ببینم چه خبره 

[QUOTE=347501186] سلام بهترین همراه های گمنام زندگی من ممنونم بابت تبریکات صمیمانه اتون انرژی مثبتتو ...

مهد ثبت نامش کردم امسال خدا مهرماه زودتر برسونه که مردم دست تنها !

حقیقتش بابت ماشین تا حدود زیادی دستم خالی شده فعلا تو این ماه کلاس فوق برنامه نمیتونم ببرمش باز امید بخدا ماه آینده شاید اوضاع بهتر شد 😊

رشته ام ریاضی بود دوران دبیرستان