2821
2789
عنوان

سفیکسیم در شیر دهی

3338 بازدید | 17 پست

سلام من تازه سزارین کردم الان ۱۱ روزه دکتر بهم قرص سفیکسیم داده آیا روی شیر تاثیر داره کم میکنه یا نه من الان شیرم خیلی کمه سینه هام اصلا سفت نمیشه ۵ روز دیگه هنوز دارم بخورم دوره اش که تموم شه گفته آزیترومایسین بخورم این دارو چی تاثیر داره رو کم شدن شیر یا اشکالی نداره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

سفیسکیم که به منم بعد زایمان دادن کم نشد شیرم ولی ازیترو اره کمش کرد💔

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

چون چرک خشککنن

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سفکسیمو ک باید بخوری بخیه هات عفونت نکنه ولی فکر کنم شیرو کم کنه، اما چاره ای نداری

اگه دیدی بچه سیر نمیشه موقتا کمکی ام بده بهش تا شیرت زیاد بشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
به شدت شیر رو کم میکنهمن تجربه داشتمشیرم بسیاااار زیاد بود با دو تا خوردن به حدی کم شده بود که حس می ...

بعد که تموم شد شهرتون دوباره زیاد شد

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

نگران نباش من ۴ تا ورق انتی بیوتیک خوردم ب خاطر بخیه سزارینم

دکتر گفت ربطی ب شیر نداره

تو چیزایی بخور ک شیرت زیاد شه

دلستر نوشابه شیرافزا لیدی میل و...

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد که تموم شد شهرتون دوباره زیاد شد

ببخشید شیر

نگران نباش من ۴ تا ورق انتی بیوتیک خوردم ب خاطر بخیه سزارینمدکتر گفت ربطی ب شیر ندارهتو چیزایی بخور ...

میخورم ولی زیاد فرق نمیکنه سینه هام که خیلی شله

بله البته من زود قطع کردم

منم قطع میکنم آزیترو را شروع می کنم فکر کنم یهتره

سفکسیمو ک باید بخوری بخیه هات عفونت نکنه ولی فکر کنم شیرو کم کنه، اما چاره ای نداریاگه دیدی بچه سیر ...

بله شیر خشکم بهش میدم هر وقت بیدار میشه ۴۰ دقیقه مک میزنه بعد سینه ام را که در میارم هنوز گشنشه دیگه شیر خشک بهش میدم

بله شیر خشکم بهش میدم هر وقت بیدار میشه ۴۰ دقیقه مک میزنه بعد سینه ام را که در میارم هنوز گشنشه دیگه ...

منم همینجور بودم ، تا چندوقت شیر خشک دادم تاشیرم خوب شد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜