2777
2789

اگر برمیگشتین به دوران بارداری چی کار میکردین چی کار نمیکردین؟

من تو دو ما هم تازه ممنون میشم کمکم کنید، احساس میکنم مادر لایقی نیستم۱🥺🥲❤❤❤

بادام هندی و بادام و کنجد زیاد خوردم الان آلرژی وحشتناک داره به این ماده ها 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین دو ماهمبه کسی گفتی بارداری؟من نگفتم

نه بابا برا چی بگم شما هم تا تشکیل قلب صبر کن، حسای منفی میاد سراغت؟ مثلا اگر مادر خوبی نباشم چی از پسش بر نمیام

تو چله زمستون کنار بخاری ابدوغ خیار میخورم

مطابق چلوکباب مزه میداد

چند ساله  با گرمای ۴۳ درجه یادم نمیاد ابدوغ خیار خورده باشم🤕 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر روز یا سیب یا به میخوردم. ولی خب تاثیری ندیدم. البته برای اینکه یبوست نشم هر روز الوسیاه هم میخوردم و دخترم سبزه شد درصورتی که این مدل سبزه رو هیچ کدومون نداریم. نمیدونم بعضی وقتا میگم نکنه اشتباه کرذم الوسیاه خوردم

میگو و ماهی و بادام و انواع آجیل خیلی خوردم دخترم باهوشه وقتی هم داشت زبون باز میکرد نوک زبون گوسفند و زیاد دادم خورد زبون دراز شده 😍

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

من که مجردم مامانم میگه سیب زیاد خوردم پوست من سفیده وشفاف حتما بخور 

واب دریا جشونده 2.3قطره چشممو رنگی کرده 

عسلی روشنن🧿🧿🧿🤣🤣🤣😘😘😘😍😍😍

حرفی ندارم.                                                                                     چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین                  من همون طور که درج کردم متخصص طوطی‌سانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗                           خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄           بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰