2777
2789
عنوان

شوهرم امشبو نمیاد خونه

361 بازدید | 23 پست

با برادرش رفتن خونه مامان بزرگش اونجا بساط قلیون و...  دارن با دایی و پسر داییش گفت نمیام شب خونه گفتم ما ی سری قانون داریم بینمون میدونی شب نباید بیرون بخوابی خیلی اصرار کرد گفتم ن باید شب بیای خونه بعدش پوشید گفت ۱۲ میام و تا الان نیومده و فک نکنم بیاد 

اگه فردا اومد چ جور رفتاری باش داشته باشم اینو بگم کلا زیاد اهل بیرون رفتن نیست و اولین باره تو دو سال ازدواجمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه زیاد سخت بگیری فراری میشه شلم بگیری میشه کار هر روزش

نمیدونم چجور رفتار کنم چون این از اون ادماس ی شب بیرون باشه دیگه بقول شما کار هر روزش میشه

اگه قانونه که عوض نباید بشه چون شروع میشه به عادت دیگه چندساعت بودن بعدم باید غیرمستقیم میگفتی بیا م ...

هر قانونی باشه باید اجرایی بشه؟  یه شب بمونه که اسمون ب زمین نمیاد

با همین کارا مردم  از ازدواج فراری شدن

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

نمیدونم چجور رفتار کنم چون این از اون ادماس ی شب بیرون باشه دیگه بقول شما کار هر روزش میشه

من خودم به شخصه مشکلی ندارم همسرم دوسه ماه یکبار شب و با دوستاش بگذرونه 

شما هم همسرت اومد خونه بهش بگو میدونم که قانون خونه رو میدونی من شب و تنها بودم و ترسیدم لطفا دیگه شب و بیرون خونه نباش و شبی که داشتی و کوفتت نمیکنم کمی هم سرسنگین باش 

اما کلا به مردا خیلی که گیر بدی خسته میشن

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️