2777
2789
عنوان

دختری که سرطان سینه داره

96 بازدید | 8 پست

میتونه زندگی عادی داشته باشه؟ اصلا اگه پسری با اینکه شرایطشو میدونه ولی پاپیش میذاره اخرو عاقبت.داره؟ آخه دختره زندگیش معلوم نیست تازه چند ماهه یه سبنشو عمل کردن برداشتن

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی ها رو دیدم با عمل سینه خوب شدن زندگی عادی دا ندو نفر از اطرافیانم ک داشتن خوبن

برای ایشون گفتن بعد عملم چند دوره شیمی درمانی باید برن  اگه نرن و قطع کنن درمان رو بیشتر از یکی دو ماه زنده نمیمونه 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
برای ایشون گفتن بعد عملم چند دوره شیمی درمانی باید برن اگه نرن و قطع کنن درمان رو بیشتر از یکی دو م ...

آره خب سرطان داشته باشی درمان نکنی ی روزه میمیری دیگ دو ماه تازه زیاده 

آره شیمی درمانی هم اوکی میشه 

من خیلی ها رو دیددمممممممممم

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
زن داداش منم عمل کرد برداشت وزندگی عادی داره

خداروشکر  اینم برداشته سینه شو ولی باز دکتر گفته باید شیمی درمانی بره اگه نره بیشتراز یکی دوماه زنده نیست 

سلام عزیزم منم مشکوکم انقدر نگرانم😟

علاعمت چیه برو دکتر

علاعمت چیه برو دکتر

نوک یکی از سینه هام تو رفتست و نکه بگم ترشح داره ولی هر وقت فرو رفتگیشو درست میکنم کثیفه ..باز نمیدونم ترشح هست یا ن بوی خیلی بدیم داره

نوکش دندونه دندونست و با اونیکی سینم نوکش فرق داره

رفتم دکتر معاینه کرد و برام ماموگرافی نوشت انجام دادم ولی خداروشکر خوب بود جوابش

ولی باز ترشح و نوک فرورفته رو ک میبینم نگرانم میکنه