سلام خانما منو همسرم دوساله ازدواج کردیم و ی پسر ۸ ماهه داریم اوایل با هم خیلی خوب بودیم ولی چند ماهیه بخصوص بعد زایمان خیلی با هم بداخلاقی میکردیم و میکنیم هر روزمون دعواست دیگه دوتامون از باهم زندگی کردن بدمون میاد اون دوست نداره بیاد خونه من خودمم وقتی خونس دوست دارم بره نیاد ...بهم بی احترامی میکنیم زد و خورد داریم گاهی ولی ن شدید ... از نظر مالی برام کم نزاشته منم از نظر غذا و اینا اوکیم ولی رابطه زیاد میخواست از اول ک من تا ی جایی تونستم الان بیاد سمتم بیشتر وقتا میگم ن چون بگم اره روزی سه بار برنامه هست ک من توانشو ندارم و حموم رفتن هر دیقه واسم سخته از طرفی مشکل من خونه جدا داشتنه چون با خانوادش و برادرشوهرو جاریم زندگی میکنیم نمیدونم چکار کنم زندگیمون بهتر شه چون اصلا رفته رفته ی ذره محبتم داره از بین میره و از هم بدمون میاد جدیدا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ماهم بعد دنیا اومدن پسرم تا یه سال دعوا زیاد داشتیمچون پسرم خیلی سخت بزرگ شد و هردومون خسته بودیم وا ...
پدرم دراومده بخدا اینقد پس میزنم ک ی مدتیه گاهی میگه دوست ندارم بیام سمتت چون پس میزنی با این وجود روزی یه بارو میاد یعنی روش نمیشه ها😐 گفتمش نیا راحتم والا😂 بخدا حتی بم وقت نمیده نیاز داشته باشم برم سمتش میناله ک من نمیرم سمتش بخدا دیوونه شدم