2777
2789
عنوان

بلانسبت مث سگ ب هم میپریم

172 بازدید | 6 پست

سلام خانما منو همسرم  دوساله ازدواج کردیم و ی پسر ۸ ماهه داریم اوایل با هم خیلی خوب بودیم ولی چند ماهیه بخصوص بعد زایمان خیلی با هم بداخلاقی میکردیم و میکنیم هر روزمون دعواست دیگه دوتامون از باهم زندگی کردن بدمون میاد اون دوست نداره بیاد خونه من خودمم وقتی خونس دوست دارم بره نیاد ...بهم بی احترامی میکنیم زد و خورد داریم گاهی ولی ن شدید ... از نظر مالی برام کم نزاشته منم از نظر غذا و اینا اوکیم ولی رابطه زیاد میخواست از اول ک من تا ی جایی تونستم الان بیاد سمتم بیشتر وقتا میگم ن چون بگم اره روزی سه بار برنامه هست ک من توانشو ندارم و حموم رفتن هر دیقه واسم سخته از طرفی مشکل من خونه جدا داشتنه چون با خانوادش و برادرشوهرو جاریم زندگی میکنیم نمیدونم چکار کنم زندگیمون بهتر شه چون اصلا رفته رفته ی ذره محبتم داره از بین میره و از هم بدمون میاد جدیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم بعد دنیا اومدن پسرم تا یه سال دعوا زیاد داشتیمچون پسرم خیلی سخت بزرگ شد و هردومون خسته بودیم وا ...

پدرم دراومده بخدا اینقد پس میزنم ک ی مدتیه گاهی میگه دوست ندارم بیام سمتت چون پس میزنی با این وجود روزی یه بارو میاد یعنی روش نمیشه ها😐 گفتمش نیا راحتم والا😂 بخدا حتی بم وقت نمیده نیاز داشته باشم برم سمتش میناله ک من نمیرم سمتش بخدا دیوونه شدم

احساس کردم زندگی منه که یکی اونو نوشتهولی شوهر من تصمیم گرفته جدا شهمنم نمیدونم موافقت کنم یا نه

ن من دوست دارم واقعا جدایی رو ولی زندگیه الانم جا داره خیلی بهتر بشه جدا بشم همه چی بهم میریزه چون خونوادم داغونن و خودمم بچه طلاقم و زندگیم سخت بوده