گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به عنوان یه هنرمند شاید وجهه خودشو خراب کرد ولی کمی از فرهنگمونو تحت تاثیر قرار داد؛ به مردهایی که همش با عبارات ترشیده و مطلقه و شوهر کجا بود و خواستگار نیست میخوان بزنن تو سر زنها و کاستی های خودشونو بپوشونن نشون داد از این خبرها نیست
من خیلی دوستش دارم ولی پسره میخوره 10 سال کوچیکتر باشه .. بعدشم نمیخوره از سطح بهاره رهنما اینا باشه ، پسره سطح پایینه .. ب همون پیمان بیشتر میومد .. تاره میخورد ک پیمان هم ازش کوچیکتر باشه
همه میگند پیمان خیانت کرده ولی اون کاربر میگفت بهاره با یکی دیگه اشنا شده طلاق گرفته به زودی هم ازدو ...
من ب امار نی نی سایتا ایمان دارم قبلا هم یکی میگفت برادرم تو کافی شاپه رامبدو نگار همش اونجا قرار میزارن مشکوکن ک بعد ی سال باهم عروسی کردن
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
من ب امار نی نی سایتا ایمان دارم قبلا هم یکی میگفت برادرم تو کافی شاپه رامبدو نگار همش اونجا قرار می ...
شهره یه کاربر همون موقع که هنوز طلاق نگرفته بودند امار داشت گفت رفته با نگار زندگی میکنه فامیلش صاحبخونه اونا بوده انگار تازه یک سال بعد شایعه طلاقش اومد