2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کدبانو نیستمم راستش ولی میذارم غذاهامو😁این اولی لادو هستش شیرینی هندی رنگش تیره تر شد وری خوشمزه ...

کدبانو نیسی پس چی ای بااین همه خوشمزه ها😁😁

من کدبانو نیستمم راستش ولی میذارم غذاهامو😁این اولی لادو هستش شیرینی هندی رنگش تیره تر شد وری خوشمزه ...

شما کدبانو هستی   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

میخواستم عکس غذاهامو بزارم 

ولی دیدم با این عکسای خوشمزه شکست نفسی میکنی اعتماد بنفسم نابود شد 😂❤

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

کدبانو نیسی پس چی ای بااین همه خوشمزه ها😁😁

زیاد خونه نیستم ک آشپزی کنم آخه 😅

❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شما کدبانو هستی

😍❤وییی مررسی عزیزدلممم

من ذووق🤩🤩

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میخواستم عکس غذاهامو بزارم ولی دیدم با این عکسای خوشمزه شکست نفسی میکنی اعتماد بنفسم نابود شد 😂❤

نگووو عزیزم بزاار عکساتو گلم

من زیاد آشپزی نمیکنم برای همین نمیتونم بگم کدبانو هستم میگم تا بگم یکی میگه حالا ن که خیللیم خونه اییی

برا همین از دور نگا میکنم😅😅❤

متاسفانه اشپزیم خوب نیست ولی تازگیا اینو بافتم🫠

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
😍❤وییی مررسی عزیزدلممممن ذووق🤩🤩

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹