2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره قلیون بکشم 😑💔

652 بازدید | 22 پست

خرجمو نمیده ازش پول میخوام رو در رو میگه نمیدم

هروقت دلش بخواد گوشیمو میگیره برام هرجور تعیین کلیف میکنه حتی برام مانتو نخریده برا مدرسه مامانم قربونش برم همه خرج منو میده نکه پول نداشته باشه پول هم داره برا داداشم عین سگ خرج میکنه ولی من تا اسم پول رو بگیرم میزنه تو دهنم ازش متنفرم داداشمم همینطوره همش از من انتظار دارن ولی من نباید انتظار داشته باشم

ادمی که موظفه تا مواظب دخترش باشه خب موظف هم هست تا نیازاشو براورده کنه اگ خرجمو میداد بخدا عصبانی نمیشدم ک منو محدود میکنه یا نمیزاره قلیون بکشم و اینو بگم عاشق قلیونم و معتادشم میدونم ضرر داره ولی بازم دلم میخاد چطوز باهاش رفتار کنم اخهههه

شما خودتون قضاوت کنید ادمی که از مسئولیتاش هیچی سرش نمیشه یه قرون پول نمیده اصلا دوستم نداره حق داره انقد تو زندگیم دخالت کنه فقط چون اسمش پدر هست؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

16 میدونم ضرر داره ولی حب دنیا دو روزه بزاز خوش باشیم

بابام سالها نمیتونس نفس بکشه حتی با دستگاه اکسیژن ساز چون ریه هاش از بین رفته بود 

دنیا دو روزه اوکی ولی نتونی خوش باشی چه فایده!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.