2821
2789
عنوان

حرفای خواهرم

91 بازدید | 2 پست

خواهرم اصلا اخلاق نداره . دیروز من رفتم پیش ی پسره بعد پسره از من ایراد گرفت و هول بازی دراورد . من ب خواهرم گفتم بعد برگشت گفت رفتار اون طبیعی بوده که میخواست به سینه هات دست بزنه برای دیت اول اگه جنبه نداری تو رفاقت نرو . بعد من برگشتم بهش گفتم باید تو دیت اول برای آشنایی حداقل کاری نکنه . بعدگفتم پسر باید جنتلمن باشه گفت جنتلمن سمت تو نمیاد . من ناراحت شدم گفت اره واقعیته. 

امروز سه تا کباب اوردم رفتم صداش زدم یکیش بخوره. بعد یکی کباب موند . ( یکیش من خوردم ‌ یکیش خواهرم) مامانم گف برو ی چی وردار ببر بابات آبجیت خستس اومدم دیدم اون یکی کباب آبجیم خورده بعد گفتم مامان یکم برای من نگر میداشتید بعد مامان گف نوش جانش . حالا من همچین کاری میکردم مامانم منو میخورد😒. بعد آبجیم قاطی کرد گفت از شما خیری ب من نرسیده پول کباب میزنم ب کارتت .هر کاری براش میکنم اخرش میگ از خانوادم خیر ندیدم . فردا تولدشه از بس هیچی نمیبینه منم گفتم براش کیک نخرم.  چون واقعا خواهرم هیچوقت حوصله شنیدن حرفای من نداره . اصلا خ برام عزیز بود از چشمم افتاد حق دارم یا ن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.