2777
2789
عنوان

کیا بچه بد غذا دارن

51 بازدید | 9 پست

تا حالا کلی شربت اشتها آور بهش دادم،اصلا نمیدونم چجوری زنده‌س این بچه کلا فقط آب میخوره،خیلیییی ناراحتم،انقد لاغره که حد نداره،هیچیییی نمیخوره به هیچی علاقه نداره واقعا عصبی و کلافه شدم دیگه،ازمایشم کامل هم داد هیچیش نبود پس چرا چیزی نمیخوره

خدایا خواهرم میاد تو خونه هی به زود غذا رو میکنه دهنش بعد بچه هم نمیخوره میشینه خودشو میزنه بچرم میزنه گاهی .انقد اعصابمو سر این غذا نخوردن خورد کردن که نگو 😂واقن راه حل پیدا کردین به مام بگین دیگه نمیدونیم چیکار کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه 

دختر من تا ۶ سالگی همین بود انواع اقسام شربت هارو بهش دادم بی فایده بود 

الان ۷ سالشه ماشاالله یه مرغ درسته رو‌بدی میخوره نگران نباش درست میشه فقط باید بهش تلقین شه 

من بردم دکتر تغذیه گفت بچه ها خیلی باهوشن همه چی رو میفهمن من همیشه غر میزدم هیچی نمیخوره از این حرفا 

با مشاوره دکتر تغذیه هر روز بهش میگفتم چقدر پرخور شدی یااا 

وای چقدر میخوری بسه دیگه 

بعد چند ماه دیدم بچم خیلی حریص تر می‌شد واسه غذا خوردن الان یک ساله پنج دقیقه یه بار میگه گشنمه 

معجزه میکنه امتحان کن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

خدایا خواهرم میاد تو خونه هی به زود غذا رو میکنه دهنش بعد بچه هم نمیخوره میشینه خودشو میزنه بچرم میز ...

عزیزم کامنت منم بخونید پایین گذاشتم شاید به دردتون خورد

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱