خستتتتم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 عنوان بچه و نوه 231 بازدید | 7 پست چرا میگن نوه از بچه شیرین تره؟همیشه من شنیدم پدر و مادر بزرگا میگن نوه از بچه شیرین تره ،میگن بچه بادومه نوه مغز بادوم ،چرا واقعا؟ ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن 1403/04/14 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاردی عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1826 پس ما بادوم تلخ بودیم😑😶 ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌
خستتتتم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 چون نوه زحمت بزرگ کردنش گردنشون نیست واقعاً ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
خستتتتم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 پس ما بادوم تلخ بودیم😑😶 فک کنم ،منم ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
خستتتتم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 نوه نه تربیت میخواد نه خرج😂 یکی بگه بهشون ما دیگه ن خرج داریم و ن قابل تربیت ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17382 یکی بگه بهشون ما دیگه ن خرج داریم و ن قابل تربیت آدم تا خودش تجربه نکنه متوجه نمیشه بعضی چیزا از بیرون که ببینی دلیل خاصی ندارن فقط باید تجربه شون کنی حسشون کنی تا متوجه بشی تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خستتتتم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 آدم تا خودش تجربه نکنه متوجه نمیشه بعضی چیزا از بیرون که ببینی دلیل خاصی ندارن فقط باید تجربه شون کن ... موافقمتقریبا همه چی با تجربه بیشتر جواب میده تا شنیداری،ولی تجربه بی ضرر ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن