2777
2789
عنوان

همشتر

181 بازدید | 27 پست

بیاید بگید ببینم چقدر زدین..به نظرتون پروفیت مهمه یا سکه

خودم هفتصد هزار تا پروفیت.بیست میلیون سکه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

۱ملیونو ۹۰۰ پروفیت.

۵۰۰ ملیون سکه🥲

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خشته نباشی😂

سلامت باشی.

البته فردا به ۲ ملیون میرسونمش😉

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
عالی 😂😍

عالی بودن دیگه انقدر خنده نداشتااااا😐😑

همش سرکاری احتمالا تا 9مهر بکشه برای لیست شدن

گفتن ۱۱ تیر تا ۱۱ مرداد.

ولی باید فقط بهش به چشم یه بازی نگاه کنی نه منبع درآمد زایی.

اینجوری زیاد نمیسوزی😅

گفتن ۱۱ تیر تا ۱۱ مرداد.ولی باید فقط بهش به چشم یه بازی نگاه کنی نه منبع درآمد زایی.اینجوری زیاد نمی ...

من دیگه می‌خوام دلیت بزنم از زندگی افتادم 1.700هم پروفیتم 300میل هم سکه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️