2777
2789

خانوما من امروز رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری 

دارو داده 

کسی بوده تنبلی داشته باشه باردار شده باشه؟

چند وقت طول کشید خوب بشین؟

چند وقت بعد باردار شدین؟

هی خدا چقد حالم بده

راضی به رضایش🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار میشی. اول استرس نداشته باش دوم اینکه ورزش و کار سنگین نکن.درعوض پیاده روی و ورزش های سبک انجام بده. داروهایی که دکتر داده استفاده کن. اگه اضافه وزن داری کم کن

امیدوارم ماه دیگه خوش خبر باشی

باردار میشی. اول استرس نداشته باش دوم اینکه ورزش و کار سنگین نکن.درعوض پیاده روی و ورزش های سبک انجا ...

اتفاقا لاغرم عزیزم 

یعنی تنبلی تخمدان قابل درمانه؟

راضی به رضایش🩵

منم تنبلی شدید داشتم

عکس رنگی انداختم ماه بعدش باردار شدم 

برو عکس بنداز با بیهوشی هم بنداز 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من دکتر گف تخمدان هات کوچیکه یعنی رو به یائسه ۲۰ سالمه

همون ماه باردار شدم فقط با مکمل و طبع گرم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
من دکتر گف تخمدان هات کوچیکه یعنی رو به یائسه ۲۰ سالمههمون ماه باردار شدم فقط با مکمل و طبع گرم

عکس رنگی هم تاثیر داشته من بعدش باردار شدم همون ماه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
با بیهوشی عکس چیه مگه

عکس رنگی از داخل رحم میگیرن، یه مایع وارد رحم و لوله ها میکنن که گرفتگی های لوله رو هم باز میکنه

با بیهوشی انجام بدی چون بدنت ریلکسه راحت لوله ها باز میشه

ولی بدون بیهوشی چون درد شدید داری و خودتو منقبض میکنی لوله ها باز نمیشه اکثرا

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن