2777
2789

بچه ها من شهری که خونه داداشم هست دانشجوام خوابگاهی هستم، الان باردارم، اخرین بار شهریور رفتیم خونه داداشم، اونم داداشمو زن داداشم دعوا کرده بودن. خوابگاه من روبرو خونه داداشم هست. من ترم آخرم بود فقط پایان نامم مونده نهایتش ۳ بار دیگه برم اون شهری که خوابگاهم هست.

داداشم هم شهری که خونه ما هست دانشجو هست، مدام خونه ما بود، هفته به هفته.

چند بار شوهرم منو برده خوابگاه دیر وقت شده خوابش میومده یا بارون شدید بود ولی داداشم یه بهونه. 

حالا امشب گفتم فردا شب برا خواب شوهرم بیاد صبح زود بره

داداشم گفت ما سرکاریم خسته ایم خونه نامرتبه نیاد

من خیلی ناراحت شدم گفتم پس کلا قطع رابطه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دعوا کردم با داداشم،منو داداشم خونه بابام بودیم که یه شهر دیگه است که این اتفاق افتاد.

چه داداشی ! ولی نمیدونم چرا حسم میگه از جای دیگه اب میخوره

ببین نمیخواد بگی اونجور به همسرت!

از طرف خودت بهانه بیار و بگو خوشم‌نمیاد بری خونه داداشم و بمونی اونجا

بگو حس‌میکنم‌زن داداشم‌ خوشش نمیاد و خودمم‌دوست ندارم بری اونجا

ولش کن اونجارو و ازین‌بهانه ها

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بی‌منت سوییت خونه اتاق اجاره گن

میدونم ولی شوهرم احساس کردم ناراحته، گفتم یه شب بره بخوابه دیگه این آخراشه ناراحتیش تموم شه، بیشتر بخاطر داداشم بود چون داداشم بیشتر میومد خونمون

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

چقدر زشت.!🤐

چجوری روشون میشه اینجوری راحت بپیچوننو بگن نه😐😑

حالا یه شب که ادمو نمیکشه🥲

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

چقدر بدم میاد مهمانی بری زن شوهر باهم قهرن حاظر هم نیستن کوتاه بیان یکم مراعات مهمان کنن .

منم چندین بار مسافرت رفتم خونه داداشم همیشه باهم قهرن .

امسال هم اصرار دارن بیا نمیرم خسته شدم چکاری آخه

عزیزم باید با همسرت رو راست باشی

تا کی به خاطر آبرو داری باید دروغ بگی یا خودتو اذیت کنی و موذب باشی

الکی خودتو عذاب نده،بگو انگار زن داداشم دوست نداره بریم خونه اش

البته من تاحدی حق میدم بهشون،شاید واقعا شرایطش رو ندارند.شما درسته خانواده اید ولی بعد ازدواج یه جورایی مهمون محسوب میشید.خصوصا همسر تون واسه زن داداش تون حسابی غریبه ست.حق داره راحت نباشه.

پس بیخیال.ناراحتی هم نداره،فقط چیزی که عوض داره گله نداره.بزار به وقتش،همین کار رو باخودشون کن

نه گله کن،نه ناراحت شو.به وقتش عین خودشون باش

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕