2777
2789

من یادمه بچه که بودم مادر بزرگم از حموم که میومد میشست رو صندلی و به زانوهاش و آرنجش و پاهاش کرم مرطوب کننده میزد و من از همون بچگی اداش رو درمیاوردم و شد عادتم واسه همین اصلا زانوهام و ارنجم تیره تر از بقیه بدنم نیست. شما چه عادت هایی دارین و از کی گرفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب مادر بزرگ منم همین بود 

منم از مادر بزرگم یاد گرفتم ک یه خانوم همیشه باید بدنش بو عطر بده کرم نرم کننده بزنه به پوست و مو و بدنش برسه به سلامت روحش هم اهمیت بده 

مادر بزرگ ها عشقن🥺

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یه خصلت خود همه چیز دانی و تاثیر ناپذیری خاص و بدی دارم

واسه همین خیلی تحت تاثیر خصلت ها و عادت های دیگران قرار نمیگیرم🥲🚶‍♀️

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

از مامانم سیاست و تمیزی و آرامش داشتنشو یاد گرفتم

از بابام اشتیاقش برای بدست اوردن و مسئولیت پذیر بودن و کوشا بودنشو

پدر بزرگم " مادری" کتاب خونیشو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چه جالب مادر بزرگ منم همین بود منم از مادر بزرگم یاد گرفتم ک یه خانوم همیشه باید بدنش بو عطر بده کرم ...

عزیزم ❤️❤️ مادر بزرگ تپلی منم همیشه بوی تمیزی میداد و کرم نیوآ😃 دستاش همیشه انقدر سفید و نرم بود 

از مامانم سیاست و تمیزی و آرامش داشتنشو یاد گرفتماز بابام اشتیاقش برای بدست اوردن و مسئولیت پذیر بود ...

چه خانواده فرهیخته ای ❤️ منم از پدرم سرخوردگی و افسردگی رو یاد گرفتم و سالها هرچی پول دراوردم خرج تراپی کردم که اونو درست کنم 🤣🤣 

عزیزم ❤️❤️ مادر بزرگ تپلی منم همیشه بوی تمیزی میداد و کرم نیوآ😃 دستاش همیشه انقدر سفید و نرم بود

اخی عزیزم 

مادر بزرگ من لاغر بود ولی همیشه موهاش  میرفت ارایشگاه بلوند می‌کرد همیشه مانیکور انجام میداد لاک زرشکی میزد نسبت به زمان خودش خیلی جیگر بود🤪 قرتی بود 

همیشه لباسا شیک میپوشید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چه خانواده فرهیخته ای ❤️ منم از پدرم سرخوردگی و افسردگی رو یاد گرفتم و سالها هرچی پول دراوردم خرج تر ...

زنده باشی عزیزم❤😍

ولی چیزی ک من ازت میبینم اینه 

خیلی خوب تونسی باهاش کنار بیای و قویترت کرده..‌⚘

بعضیا هستن مشکلاتی ک داشتن اونارو ضعیف و حسود و عقده ای بار میاره

و بعضیای دیگه اتفاقا بخاطر سختیایی ک کشیدن بیشتر هوای اطرافیانشونو دارن بیشتر مراقب احساس دیگرانن و بلدن چطوری با راهش ب چیزی ک میخوان برسن

شما جز دسته دومی❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زنده باشی عزیزم❤😍ولی چیزی ک من ازت میبینم اینه خیلی خوب تونسی باهاش کنار بیای و قویترت کرده..‌⚘بعضی ...

قربونت برم ❤️❤️❤️ دیگه چاره ای نیست ادم اگه بخواد سوژه قربانی باشه و تا اخر عمر در جایگاه قربانی تربیت اشتباه و کودکی بد بمونه که فرصت یکباره زندگی از دست میره😃 ولی از همین نقص های تربیتی پدر مادرم کلی چیز یاد گرفتم برای تربیت پسرم و بابت این شکرگذارم 

قربونت برم ❤️❤️❤️ دیگه چاره ای نیست ادم اگه بخواد سوژه قربانی باشه و تا اخر عمر در جایگاه قربانی ترب ...

خیللی عالیه همین توقعم از شما میره عزیزم زنده باشی❤