2777
2789
عنوان

مشکل و دغدغتون چیه

159 بازدید | 19 پست

من خودم اینکه هنوز گواهینامه نگرفتم و تو ماشین سواری به شدت ضعیفم،دوم اینکه شغل ندارم ، سوم اینکه اعتماد به نفس و عزت نفسم به شدت پایینه وچهارمم افسردگیه شدیدمه به نظرتون با گذشت زمان حل میشه این مشکلات شما چی؟

عقدم پول شغل لاغری

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نداشتن 5 میلیارد تومان

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

نمیتونم بین کلاس موسیقی و تمرین هایی که نیاز هست 

و تایم شغلم تعادل ایجاد کنم 

انرژیم کم میشه و تو یکیش ضعیف عمل میکنم 

با همسرم راه های متفاوت رفتیم بازم نمیشه🤦🏻‍♀️😂فعلا درگیری ذهنیم اینه و مشکل دیگه ای نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

زایمان😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اولیش اینه افسردگی حاددارم

دومیش اینه هنوز بعد چهارسال شرایط ازدواجم باعشقم جورنشده

سومیشم اینه میخوام مدرک گریم بگیرم برم کلاس زبان خصوصی  برا کنکور پول ندارم هردوتاش روهم سی میلیونه