2777
2789
عنوان

آی وی اف ivf در بیمارستان صارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3243 بازدید | 26 پست
الهی که خدا سر عقل بیاره همسرتجز تاسف و دعا کاری ازم‌برنمیاد براتون شاید خدا صلاح‌نمیبینه فعلا بهش پ ...

انشالله

ممنون تو تاپیکت درددل کردم و همراهی کردی

انشالله به سلامتی و شادی بچتو بغل بگیری

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

انشاللهممنون تو تاپیکت درددل کردم و همراهی کردیانشالله به سلامتی و شادی بچتو بغل بگیری

ما‌خانوما همو درک‌نکنیم‌ کی‌بکنه؟

ولی از ته دل میگم الهی انقدر وابسته ی دخترات بشه فکرای دیگه از سرش بیفته

بعدشم‌نوزادت به دنیا بیاد خود ب خود حس پدرانه اش گل میکنه

محاله نکنه

سعی کن توی بارداری و سونو ها ببریش صدای قلب نی نی رو بشنوه

خیلی تاثیر داره

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما‌خانوما همو درک‌نکنیم‌ کی‌بکنه؟ولی از ته دل میگم الهی انقدر وابسته ی دخترات بشه فکرای دیگه از سرش ...

امیدوارم

مرسی مهربون

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

سلام باتر فلای جانمن قزوینم واقعا شریعتی خوبه برم؟خیلی نمیتونم هزینه کنم

بله ببین دوست گلم از شریعتی پایین تر هزینه نداریم !

شاید امام خمینی کمی ارزون تر باشه مثلا فرقش یکی دوتومن باشه ولی خب شلوغتره و زمان بر تر

شریعتی دیگه با بیمه اس و دولتی و تاییده بیمه میده برای داروهای ناباروری که مثلا امپول گونال ۹ تومنی بشه ۸۰۰ تا ۱ تومن 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

سلام عزیزم شما تو بیمارستان صارم ای وی اف کردید؟. من همسرم کلا صفره گفتن باید نمونه برداری بشه ببینیم اصلا اسپرم هست می‌خوایم ای وی اف کنیم شما صارم‌رو پیشنهاد میدید ؟؟؟

می‌دونم که میشه ✨

سلام عزیزم شما تو بیمارستان صارم ای وی اف کردید؟. من همسرم کلا صفره گفتن باید نمونه برداری بشه ببینی ...

سلام نه گلم من زایمان صارم رفتم و راضی بودم 

از پروسه ای وی اف خبر دقیق ندارم.ولی طی سونوگرافی هایی که انجام میدادم صارم و پزشکا میرفتم میومدم هم صحبت شدم با یه نفر گفت خیلی هزینه میگیرن برای ای وی اف و کارهاش

میگفت سر هرچیز کوچیک هزینه بزرگی درست میشه

باز هرجور صلاحتونه ولی چرا بیمارستان های دولتی نه؟

خیلی بهتر و کم هزینه تر و دقیق هم هستن

ممنون جانممن خدارشکر طبیعی باردار شدمدعا کن به خیرو خوشی تمام بشه

وای مبارکهههههه خداروشکررررررر.الهی به سلامتی و دلخوشی نی نی جونو بغل بگیری عزیزم

من بیمارستان محب یاس رفتم دولتیه ولی خوب نیست

محب کوثر میگن خوبه خیلی ولی محب یاس زو منم خوب نشنیدم ازش زیاد