2777
2789
عنوان

حسادت خانواده شوهر

149 بازدید | 5 پست

خانواده همسرم خیلی انرژی هاشون سنگینه خانمهاشون نسبت به هم مبتلا به حسادت هستند اصلا از موفقیت همدیگه خوشحال نمیشن ،هر وقت هدفی داشتیم که مطلع شدند به هدفمون نرسیدیم .همیشه هم می پرسن بدونن مشغول چه کاری هستیم.

رفتم چرم دوزی یاد گرفتم که تو خونه انجام بدم آنلاین شاپ بزنم اولش شروع خوبی داشتم ولی از وقتی اونا فهمیدن انگار منجمد شدم اصلا نمی تونم کاری انجام بدم نمی دونم ربطی به اونا داره یا نه ولی احساس می کنم ربط داره ،روزام الکی می گذره،حتی برای نماز خوندن  هم سنگینم ، نماز صبح هام قضا میشه ،چله هام ناقص می مونه  ،شما راهکاری دارید که این انرژی های منفی ازم دور بشه ؟ 

خیلی از این بابت ناراحتم .

بله راهکار دارم 

تو از این حجم از حسادت و غیبت خوشت نمیاد

میتونی هر موقعه دارن حسادت یا غیبت میکنن نکات مثبت را بگی مثلا بگی آره خیلی خوشحال شدم

فلانی خونخ خریده

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله راهکار دارم تو از این حجم از حسادت و غیبت خوشت نمیادمیتونی هر موقعه دارن حسادت یا غیبت میکنن نکا ...

من همیشه میگم ولی وقتی در مورد خودم حسادت می کنن آشکار بروز نمیدن ولی از حالات صورتشون مشخصه و بعد اتفاقات ناگواری برامون می افته ،مثلا یه بار که می خواستیم ماشین بخریم پولمونم جور بود هر کاری می کردیم معامله به هم می خورد آخرش نفهمیدیم پولمون چجوری بر باد رفت ،بعد از چند سال به کسی نگفتیم خریدیم ولی بعد از اینکه فهمیدن الکی الکی تصادف کردیم .