2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ نزد دیگه

1271 بازدید | 18 پست

بچه ها لطفا نگید مگه موندی رودست خانواده ...مگه چندسالته و ازین حرفا

من کلاخواستگار زیاد ندارم مثلا شاید سالی یه دونه اونم که...

اخرین بار که یکی اومد دیگه زنگ نزدکه خبر بگیره.حداقل یه زنگ میزد میگفت قسمت نیست و...من اونموقع خیلی منتظر موندم و ناراحت شدم.

ا ین سری یک هفته پیش بود که یکی از اشناها تما س گرفت و گفت همچین موردی هست و....اگه اوکی ای شماره تلفنتونو بدم مادرش زنگ بزنه قرار خواستگاری بذارن.منم دیدم مورد خوبیه گفتم باشه.شماره مونو فرستادم.الان 6 روز گذشتع ولی اونا اصلا زنگ نزدن.

اخه چرا؟ اونا که حتی منو ندیدن اصلا هنوز نیومدن خواستگاری.به نظرتون دیگه زنگ نمیزنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره ی همدرد پیدا کردم تو این سایت 

بزای منم زیاد پیش اومده یکی ۷ ۸ ماه پیش مادرش زنگ زد مامانم گفت بزار ی مشورت کنیم ننش دیگه زنگ نزد یکی ۵ ناه پیش باهاش رفتم بیرون اونم رفت ازش خبری نشد آخری همین ۴ ۵ روز پیش بود ک رفتیم همو دیدیم خییییلی بااحترام بودن هم خودش هم مادرش ولی دریغ از ی خبر گرفتن🥲🥲

کاش آدمو منتظر نزارن لعنتیا

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

آخ واسه منم پیش اومده اومدن خونمون یه بار مامانش اومد یه بار خانوادگی دیگه ازشون خبری نشد خیییلی حس بدیه ولی ایشالله یه بخت خوب قسمتت بشه 

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
بالاخره ی همدرد پیدا کردم تو این سایت بزای منم زیاد پیش اومده یکی ۷ ۸ ماه پیش مادرش زنگ زد مامانم گف ...

دقیقااا من تعلیق شده بودم بعد نمیتونستم تایپیک بزنم.از طرفی هم به کسی نگفتم قضیه رو جز مامانم داشتم د ی گه کلافه شده بودم بالاخره اکانتم برگشتتونستم تایپیک بزنم دردودل کنم اینجا.

کاش حداقل زنگ لزنن بگن قسمت هم نیودن ایشالا خوشبخت بشه.اینکه دختر مردمو منتظرو بلاتکلیف میذارن بده

دقیقااا من تعلیق شده بودم بعد نمیتونستم تایپیک بزنم.از طرفی هم به کسی نگفتم قضیه رو جز مامانم داشتم ...

اخخخ لعنت ب انتظار 

این آخری دختر دم بخت دارن همش میگم خداکنه دخترشونو اینجوری تو آب نمک بزارن تا بفهمن عجب دردی داره 

خدا کاش تموم کنه این زندگی کوفتی رو 

من تازگی پدرمو از دست دادم هرچی ب واسطه گفتم آقا من فعلا شرایطم خوب نیس گفت ن حالا بزار آشنا بشین 

حالا ک رفتیم بیرون هیج خبری ندادن 

آره درکت میکنم آدم باید با یکی حرف بزنه خالی بشه منم همش تاپیک میزنم یکم خالی بشم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
آخ واسه منم پیش اومده اومدن خونمون یه بار مامانش اومد یه بار خانوادگی دیگه ازشون خبری نشد خیییلی حس ...

عجبب عجببب دوبار اومدن رفتن تهش نه خبری نه چیزی

قربونت عزیزدلم.میخواستم بگم همچنین دیدم شما متاهلیی خوشبخت ترین باشید عزیزم

اخخخ لعنت ب انتظار این آخری دختر دم بخت دارن همش میگم خداکنه دخترشونو اینجوری تو آب نمک بزارن تا بفه ...

عزیزم روحشون شاد باشه ان شاالله.

منم اون اولاش از،بس عصبیم همین حرفارو میزنم واقعا بده حالتو بدتر کردن...عجب.

قربونت برم ایشالا یه بخت خوب نصیبمون بشه