2777
2789
عنوان

سمی ترینن حرکت رفتاری که از کسی دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 69 پست
اره بنظرم چشم زدنشون..با دعایی چیزی براشون نگرفتن ؟

نه ولی خوب یادمه دختره خیلی خوشگل بود موقع عروسی و اینا خانواده داماد ( وضع مالیشون عالیه) از شدت خوشحالی چون مادر داماد از چهره دختره خیلی خوشش اومده بود یه عروسی بزرگ گرفتن بعد به رسم قدیم ۷شبانه روز ۴ روز قبل عروسی و ۳ روز بعد عروسی مهمونی و جشن بزرگ داشتن هر شب رقص و رقص اینطور که کوچشون رو داربست زده بودن هر شب مهمون داشتن و دیج.ی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی خوب یادمه دختره خیلی خوشگل بود موقع عروسی و اینا خانواده داماد ( وضع مالیشون عالیه) از شدت خو ...

خب همون..دعا رو نمیتونه ادم قطعی بگه..ولی صدرصد چشم زدن..کاش بشون میگفتین ب پسره بگین گوسفندی چیزی سر ببره بده ب فقرا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خب همون..دعا رو نمیتونه ادم قطعی بگه..ولی صدرصد چشم زدن..کاش بشون میگفتین ب پسره بگین گوسفندی چیزی س ...

بنده خدا پسره هر مراسمی میشه این هیئت و اون هیئت مشغوله هم مالی هم عملی هر بار میبینی مثلا تو محرم و اینا مث ابر بهار گریه میکنه دل همه رو به سوز اورده🥺

بنده خدا پسره هر مراسمی میشه این هیئت و اون هیئت مشغوله هم مالی هم عملی هر بار میبینی مثلا تو محرم و ...

وای واقعا حق داره😭

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دقیقا الان که حال دختره بهتر شده هر بار اینو می‌بینه از عذاب وجدان زنه میزنه اصلا حالش خوبه نیس

خب مگ بهتر نشده پس چی دیگ؟

بهتر شدن فقط در حدی که بتونه شوهرش رو تشخیص بده یا فکرش بیشتر کار کنه اونم بعد ۳ سال شاید ۲۰ درصد فر ...

ان شاالله بهتر شه کم کم