2777
2789
عنوان

سمی ترینن حرکت رفتاری که از کسی دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

تو فامیلمون دو نفر با هم دوست بودن تا حد مرگ عاشق هم میشن بعد اینکه ازدواج میکنن دختره دچار مشکل روحی میشه به حدی که تو خونه نگه داشتنش خطرناک بوده میبرنش تیمارستان ۳ ساله و این ۳ ساله با هم رابطه هم نداشتن چون وضع دختره خیلی خرابه هیچی دیگه ولی پسره هر روز از صب تا شب اونجاس یه بار دختره یه جور به خودش آسیب زده بود از لحاظ روانی که دیگه بچشش نمیشه خانواده دختره کلا دور شو خط زدن هر جا میشینن میگن ما دختری نداریم پسره هم جونش واسه دختره در میره خانواده پسره زور میکنن که طلاق بگیر برو یه زن دیگه بگیر این حتی خوبم بشه بچشش نمیشه ولی پسره گوش نمیده میگه این بجز من کسیو نداره من شب عقد قول دادم مردونه پاش باشم🥺 

تو فامیلمون دو نفر با هم دوست بودن تا حد مرگ عاشق هم میشن بعد اینکه ازدواج میکنن دختره دچار مشکل روح ...

آخی😍

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
مگه با شما هم بد رفتاری داشتن؟

تو جمع بودیم شوهرش بود هی شوهر منو صدا میکرد بره برقصه. لباس نامناسب می پوشید کلی پشتم حرف میزد هنوز که هنوزه خونش میریم فقط به شوهرم هی میگه اینو بخور اونو بخور

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
تو جمع بودیم شوهرش بود هی شوهر منو صدا میکرد بره برقصه. لباس نامناسب می پوشید کلی پشتم حرف میزد هنوز ...

وای چه بد کاش شوهرت رو توجیح کنی رفت و آمد باهاشون رو تا حد امکان کم کنید یا به همسرت بگی یه بار تو جمع در جوابش یه چیزی بگه که دیگه تکرار نکنه

وای چه بد کاش شوهرت رو توجیح کنی رفت و آمد باهاشون رو تا حد امکان کم کنید یا به همسرت بگی یه بار تو ...

رفت و آمد نداریم دیگه یه مدته

واقعا از اون عشقاست که حسرت داره خاله پسره هم همش میگه عشق اینا رو چشم زدن

اره بنظرم چشم زدنشون..با دعایی چیزی براشون نگرفتن ؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بهترین کار 👌🏻👌🏻👌🏻 چون اینجور رفت آمدا به جز سردرد و اعصاب خوردی چیزی نداره

اره حالم به هم میخورد از رفتاراش