2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خنده دار هست یا نه اما میخواستم به راننده تاکسی بگم مسافراتون و پیاده کردین منو دربست میبرید فلان جا گفتم ببخشید آقا پیاده هاتون و مسافر کردین منو میبرین فلان جا؟ یه بارم موقع پیاده شدن به راننده اسنپ گفتم سلام برسون 

سال ۸۹ تازه خونمونو عوض کردیم ویلایی خریدیم هنوز فرصت نکرده بودیم دروپنجره هاشو عوض کنیم تمام درا و پنجره ها قهوه ای سوخته بودن خیلی تیره.نصف شب رفتم توحیاط سرویس اومدم چنان توتاریکی رفتم تو در شیشه ها صداداد همه بیدارشدن همه ازترس سکته کرده بودن من خندم گرفته بود هرهرمیخندیدم.

دومیم اینکه بابای کچله شب بله برونم مادرشوهرم اومد شکلات بپاشه سرما زاااارت خورد سربابام چنان صداداد کل مجلس رفت هواهنوز فیلمشو دارم  

تو دوران دوستی با شوهرم نصفه شب چت میکردیم ، من اون شب انقد خسته بودم چشمام پر از خواب بود به روز گوشی رو گرفته بودم که جوابشو بدم یهو اومدم تایپ کنم خوابم میاد 

تایپ کرده بودم آب.م داره میاد 😑😅 بعدش باز گفته بود خیلی داره میاد ...

انقد خندیده بود گفته بود جوووون بعدش صبح فهمیدم چیکار کرد بودم😂😂😂

رفتم خونه خاله دلم باز شهخاله م چوسید دلم پوسید

یاد پسر خاله بیشعورم افتادم یه خاله دیگه ام زنگ زده بود خونه این یکی خالم من اونجا بودم بعد تلفنی به پسر خاله ام گفتم امیر جان چه خبرا چیکار میکنید گفت هیچی داریم میچوسیم از بیکار (پسر هالم بیست سالشه)