روزای اولی که متوجه شدم و فکر میکردم جوش هستش، به خاطر همون عفونتی که داشتم هر ۸ساعت به مدت ۳ روز مترانیدازول میخوردم
و روزی دوتا قرص جوشان ویتامین سی
(ویتامین سی خیلی خوبه سیستم ایمنی رو میبره بالا و تنها راه بهبود این بیماری تقویت سیستن ایمنی هستش)
وقتی متوجه شدم تبخال تناسلی هست و جوش نیست، شروع کردم به مصرف قرص اسیکلوویر۴۰۰ هر۸ساعت یک عدد و به مدت ده روز باید خورده شه
اسیکلوویر از پخش شدن بیشتر ویروس جلوگیری میکنه
محلول اب نمک درست کردم و یکبار در روز اسپری میکردم رو محل تبخال و حدود ۱۰-۱۵ ثانیه بعدش اب مبگرفتم و سریع خشک میکردم(ضربه ای اون قسمت رو خشک کنید تا پخش نشه بقیه قسمت ها)
یکی از نکته های اصلی اینه که اون محل تبخال رو خشک نگه دارید مرطوب باشه ویروس بیشتر میشه
شورت نپوشید چن روز و لباس و شلوار چسبون هم به هیچ وجه نپوشید
یکی دیگه از چیزایی که خیلی مهمه دستاتون رو بشورید اگه به تبخال دست زدید یا تمیز کردید چون به بقیه قسمت های صورت و بدن بخوره ویروس منتقل میشه
یه کار دیگه هم که کردم شریت ایمینوس و قرص امگا۳ و ویتامین ب و ویتامین سی خوردم به مدت ده روز
قرص امگا بعد ناهار
ویتامین ب بعد صبحانه
و جوشان ویتامین سی و شربت ایمینوس هرساعت از روز قابل مصرفه اینا ایمنی بدن رو خیلی بالا میبره
اگه درد داشتید هم مسکن میتونید بخورید منع مصرف نداره
یه جا خوندم ممکنه تب هم بکنید و درد خیلی زیادی داشته باشید اما جای نگرانی نیست نترسید اصلا.استرس و ترس و ناراحتی برای این بیماری سم هست