2777
2789
عنوان

تجربه من از تبخال تناسلی

23839 بازدید | 27 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من توی رابطه احساسی بودم یه اقای به ظاهر موجه و اصیل و درست حسابی اما بعد یه مدت از رابطمون فهمیدم بیماری پارانویا داره و خیلی اتفاقات تلخی بعدش برای من افتاد که مجبور به استفاده از قرص های اعصاب شدم الان…و طی یکی از اون اتفاقات تلخ من به بیماری تبخال تناسلی مبتلا شدم

اولش فک کردم جوش هست که موهای زیر پوستی بوجود میاد اما بعد دو سه روز متور تر شد و بیشتر شد و شبیه به جوش نبود دیگه. طی اون مدت تکرر ادرار و سوزش جزئی موقع دفع ادرار هم داشتم (کنار لابیا و یکم نزدیک به ورودی واژن بود) 

شدیدا کمر و لگنم تا کف پام هم درد داشتم.

اون زائده شبیه به جوش درحال پخش شدن بود و دونه های سر سفید روش دراومد حدودا ۴ ۵تا سرسفید

تو اون مدت سفر بودم با خانواده و امکان دسترسی به پزشک رو هم نداشتم ولی بعدش به پزشک مراجعه کردم و حل شده بود خداروشکر، کارهایی که انجام دادم اون مدت و باعث بهبودش شد رو مینویسم براتون ایشالله که اصلا مبتلا نشید اما اگر خدای نکرده مبتلا شدید به کارتون بیاد

کارهایی که انجام دادم رو براتون مینویسم کامنت اول ❤️

روزای اولی که متوجه شدم و فکر میکردم جوش هستش، به خاطر همون عفونتی که داشتم هر ۸ساعت به مدت ۳ روز مترانیدازول میخوردم 

و روزی دوتا قرص جوشان ویتامین سی

(ویتامین سی خیلی خوبه سیستم ایمنی رو میبره بالا و تنها راه بهبود این بیماری تقویت سیستن ایمنی هستش)

وقتی متوجه شدم تبخال تناسلی هست و جوش نیست، شروع کردم به مصرف قرص اسیکلوویر۴۰۰ هر۸ساعت یک عدد و به مدت ده روز باید خورده شه

اسیکلوویر از پخش شدن بیشتر ویروس جلوگیری میکنه

محلول اب نمک درست کردم و یکبار در روز اسپری میکردم رو محل تبخال و حدود ۱۰-۱۵ ثانیه بعدش اب مبگرفتم و سریع خشک میکردم(ضربه ای اون قسمت رو خشک کنید تا پخش نشه بقیه قسمت ها) 

یکی از نکته های اصلی اینه که اون محل تبخال رو خشک نگه دارید مرطوب باشه ویروس بیشتر میشه

شورت نپوشید چن روز و لباس و شلوار چسبون هم به هیچ وجه نپوشید 

یکی دیگه از چیزایی که خیلی مهمه دستاتون رو بشورید اگه به تبخال دست زدید یا تمیز کردید چون به بقیه قسمت های صورت و بدن بخوره ویروس منتقل میشه

یه کار دیگه هم که کردم شریت ایمینوس و قرص امگا۳ و ویتامین ب و ویتامین سی خوردم به مدت ده روز

قرص امگا بعد ناهار

ویتامین ب بعد صبحانه

و جوشان ویتامین سی و شربت ایمینوس هرساعت از روز قابل مصرفه اینا ایمنی بدن رو خیلی بالا میبره

اگه درد داشتید هم مسکن میتونید بخورید منع مصرف نداره

یه جا خوندم ممکنه تب هم بکنید و درد خیلی زیادی داشته باشید اما جای نگرانی نیست نترسید اصلا.استرس و ترس و ناراحتی برای این بیماری سم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشیدنی الکلی مصرف نکنید توی مدتی که تبخال زدید.

و میوه و سبزیجات زیاد بخورید

میدونم ممکنه موقع دفع ادرار سوزش زیاد داشته باشید اما چاره ای نیست باید تحمل کرد و مایعات زیاااد مصرف کنید.

بیماری از همه شما به دور❤️ سوالی بود بپرسید 

تبخال هیچوقت خوب نمیشه فقط خاموش میمونه تو بدن بعد تو یه روزایی که مثلاً استرس بگیری یا ....دوباره م ...

بله درسته خوب نمیشه هرجایی از بدن ممکنه بوجود بیاد مثلا لب دهان ناحیه تناسلی 

اما خب خیلی ها هم هستن که یکی دوبار میگیرن و تموم میشه

تنها راهش همون قوی نگه داشتن سیستم ایمنی هست

عزیزم این تبخال در اثر چی بوجود میاد

سلام عزیزم

پزشک‌ها میگن تبخال تناسلی فقط از طریق رابطه جنسی هست اما خب به هرحال ویرووسه ممکنه از طریق استخر الوده، پرو کردن لباسی که قبلش شخص الوده پوشیده باشه هم منتقل شه

این بیماری همون چندروزی که زائده هست مراقبت میخواد وگرنه بعدش که خوب شه تا زمانی که دوباره تبخال بوجود نیاد توی بدن ویروس نهفته است 

ولی من شنیدم تبخال متاسفانه نهانه، یعنی توی بدن میمونهامیدوارم ک اینجوری نباشه

بله درسته ویروس تبخال قابل درمان نیس 

حتی شخصی هم که انتقالش میده ممکنه خودش هیچوقت متوجه نشه این ویروس تو بدنش هست ولی طی رابطه جنسی به طرف مقابلش منتقلش کنه

بعد کسی که تبخال گرفته و فعلا زائده ای نداره ممکنه انتقالش بده؟؟

اگه منظورتون تبخال تناسلی هست بله

ببخشید انقد رک صحبت میکنم اما از طریق رابطه دهانی هم منتقل میشه 

سلام دوستان

هرکسی تبخال و زگیل تناسلی داشت دکتری معرفی میکنم به صورت قطعی درمان میکنه داروی بی نهایت فوقوالعاده دارن من و همسرم زگیل داشتیم چون زگیل در سه ثانیه اول رابطه انتقال پیدا میکنه و همسرم لباس زیرش یکی از دوستاش توی باشگاه پوشیده از اون گرفته،دوستان گارداسیل برای پیشگیریه نه درمان هزینه الکی مثل من نکنید لیزر و فریز هم که سطحی پوست پاک میکنه و بخاطر وجود ویروس توی بدن دوباره رشد میکنه من دارم تجربیات خودم میگم تا شما راه بی راهه الکی نرید هزینه الکی نکنید اکثر دکترا بفکر پول هستن نه درمان بیمار،من خیلی هزینه کردم تازه دو نفر بودیم تا اینکه این دکتر پیدا کردم خداشاهده من تضمین میکنم درمان قطعی و صددرصدی چون خودمون و دوست همسرم درمان شدیم با این دارو حتی جواب آزمایشم منفی شد،الان شاید فک کنید تبلیغ میکنم و باید بگم بله تبلیغ میکنم دکتر خوب تبلیغ داره کار خیر تبلیغ داره من نسبت به همنوع خودم مسولم و دوسدارم بقیه افرادی که مثل من روز و شب با هزار فکر و درد و نا امیدی گذروندن کمک کنم تا درمان بشن پیجشون میزارم برید حتما درمان میشید قول شرف میدم clinic.hpv.karami

سلام دوست عزیز من چهار روزی هست مبتلا شدم نمی دونم چکار کنم دکترم رفتم ولی اصلا خوب نمیشم خسته شدم خونه نشین شدم افسرده شدم از شوهر نامردمم گرفتم که با زنهای دیگه رابطه داشته چیکار کنم خیلی خیلی خستم از شرایطم چقدر زمان برد خوب بشید سوزش و خارش دیونم کرده

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...