پشت کنکور تجربیم معدلم بالای ۱۸ و درصدامم بین ۵۰ الی ۶۰ میشن.
اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
چون خودمم نوشتم چسبوندم رو دیوار اتاقم اسمم همراه رتبه ۳۰۲😐😐😐😐😐😐
پشمامممم
فامیلی چیزی نیستی اومده باشی اتاقم؟
اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
پشماممممم شمام همینوگفتی شد ۳ نفررررررر ویایاستتسجثجثجث
پشماممممم شمام همینوگفتی شد ۳ نفررررررر ویایاستتسجثجثجث
امیدوارم برسی به هدفت🌱
هر وقت رتبت اومد تاپیک بزن ببینیم چقدر نزدیکه
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
من همینجوری اولین چیزی که به ذهنم رسید و گفتم عزیزم
حس ششم و اینجور چیزا چرته باور نداشته باش بهش