2777
2789
عنوان

بارداری و بیماری های ژنتیکی

119 بازدید | 7 پست

سلام میخاستم بدونم اینجا کسی بوده آزمایش ژنتیک بده و cvsاز جفت ؟؟؟؟؟ و بهش بگن جنین ب بیماری سیستیک فیبروزیس مبتلاست .....آیا واقعییت داره؟ کسی بوده بهش بگن ولی سقط نکرده باشه و بعد بچش سالم باشه ؟؟؟؟؟؟

یه پیج هست مال یه دختری بود انگار همین مشکل رو داشت تا ۱۶ سالگی زندگی کرد بعدم متاسفانه فوت شد الان مادرش تو پیجش چه کااااار میکنه از غصه و دلتنگی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیج هست مال یه دختری بود انگار همین مشکل رو داشت تا ۱۶ سالگی زندگی کرد بعدم متاسفانه فوت شد الان ...

یعنی میگی درست میگن ؛؟؟؟؟ من فردا نوبت سقط دارم بچه ی اولمم از دست دادم بعد واکسن تشنج کرد هیچ حال روحی خوبی ندارم داغونم ....

عزيزم جواب سي وي اس و امينوسنتز قطعي هست اگر خدايي نكرده مورد جدي وجود داره بايد درست تصميم بگيري

چند روزه خوراکم گریست ،حالم خرابه ......خیلی التماس کردم ب خدا معجزه کنه ولی نکرد ...

یعنی میگی درست میگن ؛؟؟؟؟ من فردا نوبت سقط دارم بچه ی اولمم از دست دادم بعد واکسن تشنج کرد هیچ حال ر ...

این بیماری همون cf هست؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بله نوشته در ژن cftr

عزیزم امیدوارم خدا صبرتونو زیاد کنه شرایط سختی دارین به حکمت خدا صبور باش حتما خیریتی توش بوده