سلام میخاستم بدونم اینجا کسی بوده آزمایش ژنتیک بده و cvsاز جفت ؟؟؟؟؟ و بهش بگن جنین ب بیماری سیستیک فیبروزیس مبتلاست .....آیا واقعییت داره؟ کسی بوده بهش بگن ولی سقط نکرده باشه و بعد بچش سالم باشه ؟؟؟؟؟؟
یه پیج هست مال یه دختری بود انگار همین مشکل رو داشت تا ۱۶ سالگی زندگی کرد بعدم متاسفانه فوت شد الان مادرش تو پیجش چه کااااار میکنه از غصه و دلتنگی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یعنی میگی درست میگن ؛؟؟؟؟ من فردا نوبت سقط دارم بچه ی اولمم از دست دادم بعد واکسن تشنج کرد هیچ حال ر ...
این بیماری همون cf هست؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
عزیزم امیدوارم خدا صبرتونو زیاد کنه شرایط سختی دارین به حکمت خدا صبور باش حتما خیریتی توش بوده