2777
2789

بچها شرمنده کار دارم و الا بیشتر می‌گرفتم فقط پنج نفر اول ،

فال حافظ جلوم بازه 

فقط پنج نفر اول بعدش تاپیک می‌بندم ،شاید شب باز کردم

از ته دل نیت کنین 

یه حمد و یه قل هو الله بفرستین بعد اسم بدین ❤️

فرستادم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم

تو باطن دچار غم درونی هستی ولی ظاهراً حفظ کردی ، فقط بدون این دنیا سود و ضررش ارزش ندارن الکی غصه نخور فایده ای ندارد زندگی برای توعه تو برده زندگی نیستی ، با اینکه دوس نداری ولی گوش حرف بزرگترات بکن

تو باطن دچار غم درونی هستی ولی ظاهراً حفظ کردی ، فقط بدون این دنیا سود و ضررش ارزش ندارن الکی غصه نخ ...

مرسی عزیزم 

اره همینطوره 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
آیدا به نیت ازدواجم

خیلی ریز بینی به جزئیات خیلی توجه می‌کنی این باعث شده پخته تر باشی تجربه زیاد داشته باشی به تجربه تان تکیه کن فکر و اندیشه کن ، یکی از نزدیکات ازت دوره الکی نگرانی و دلتنگی نگران نباش ، به اعتقاداتت هم پایبند باش