2777
2789
عنوان

خدا حاجتمو داد همه چی حل شد

137 بازدید | 4 پست

کسایی که تاپیکای قبلمو خوندن مشکلمو میدونن🥲 اختلافم با شوهرم بالا کشیده بود

ولی الان همه چیز داره درست میشه انگار معجزست 🥹

دارم حضور خدا رو حس میکنم 

چند شبه تا صبح داشتم از خدا  میخواستم با گریه و التماس میخواستم کمکم کنه ..با تموم وجودم التماسش کردم و بهش امید داشتم کارمو در عین ناباوری راه انداخت تو وقتی که دیگه تو فکر خودکشی بودم 🥲 

خداااااا قربونت برم 

تو رو خودش قسم بهش توکل کنید و دوسش داشته باشید

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
خدا روشکر عزیزممنم یه آرزوی سخت دارم میشه برام دعا کنی؟😢🧡تو دعایی چیزی خوندی؟

چشم برات دعا میکنم 

نه فقط از ته دل ازش خواستم 🥹

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم برات:)یعنی میشه خدا حاجت منو هم بده🥲

چرا نشه ؟

از ته ته قلبت باورش کن و ازش بخواه 

اگر به صلاحت باشه میشه 

بگو خدایا اونچه به‌ صلاحمه برام پیش بیار اونچه به صلاحم نیست نذار بهم نزدیک نشه و فکرشو نکنم