2777
2789

من یادمه خیلی کوچیک بودم پسر داییم بهم گفت البته خیلی کوچیک بودم یادم نیست دقیق گفت چی فقط یادمه ک گفت حالت چهار دست و پا بشین و تا منم سوارت بشم... و از این این حرفا بزور یادمه ۴و۵ سالم بوده

شما چی؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرداییم تو خونه تنها گیرم انداخت دروقفل کرد و پرسید دوسم داری و اینا،بعدم لباسشو دراورد اما شلوارشو نه،الکی ام میگفت در قفل شده باز نمیشه،به زورم بوس میکرد

و فقط من بودم و جیغ کشیدنام

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نه ، مادرم هیچوقت پیش کسی نذاشته منو ، تو مهمونی و ایناهم همیشه پیش خودش نگهداشت ، فک کنم ۵ سالم بود ک بهم گفت هر کی گفت بیا بشبن بغلم و بیا باهم بریم جایی اصلا نمیری ، حالا منم یبار به یه پسر فامیل ک اون موقع ۲۴ ،۲۵ سالش بود گفتم نمیام بغلت مامانم گفته بغل پسرا نشینم😆😆

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

پسر عمم و جالب من اون لحظه خیلی ترسیده بودم همون موقع  می‌فهمیدم کار اشتباهی کرده ولی ترسیدم به مامانم بگم بعدها خیلی نفرینش کردم الان نزدیک ۵۰ سالش داره میشه ازدواج نکرده به شدت اعتیاد داره تصادف کرده جفت پاهاش خورد شدن و الان فقط با عصا می‌تونه راه بره یعنی اگه عصا و باکرو ازش بگیری عملاً فلجه حتی هزار تومان پولم نداره با ۲ متر قد عمم پول می‌ذاره توی جیبش ولی یه بسته سیگار بگیره بیاد بشینه گوشه کوچه دود کنه

دختر پسراتوخردسالی متاسفانه خیلی هایه تاریخچه وخاطره بدی دارن بیشترمقصرم خانواده ن الان که مجازی شده خیلی بدترشده من خودم بااین سن وشوهروبچه چهارچشمی مواظب خودم هستم توگذشته هم خیلی چیزابه چشم دیدم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
چندسالش بود؟؟

کوچیک بود اونم ۱۰ ۱۱

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂