2777
2789

حتما ببرش دکتر معاینه شه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان .من مدتها خواننده خاموش بودم.امروز تصمیم گرفتم عضو شم.با اجازه استارتر.امیدوارم بتونیم دوستهای خوبی باشیم.استارتر عزیز نی نی رو حتما یه متخصص خوب ببر عزیزم

Lets love each other .nobody born racist😊
سلام دوستان .من مدتها خواننده خاموش بودم.امروز تصمیم گرفتم عضو شم.با اجازه استارتر.امیدوارم بتونیم د ...

جا پیدا نکردی رفتی افریقا😑

من خودکشی نمیکنم اما،اگ ی ماشین با سرعت نور بیاد سمتم،،قدم از قدم ور نمی دارم...
٥روزشه دكتر ميبرم حتما خواستم ببينم اينجا كسي تجربه داره

مبارک باشه عزیزم نامدار باشه براتون 😊😊😊😊

ایشالا ک چیزی نیست حتما ببرش دکتر

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  

شلغم جون من شوهرم کارمند سفارت بودن الان پسرم 2 سالشه . دومی تو راهه.البته همسرم ایرانی نیستن فدات شم.اما کشورهای آفریقا با هم فرق میکنه.فقیر و غنی دارن.به نظرم رتبه بندی داره.

Lets love each other .nobody born racist😊