2777
2789

اول اینو بگم  فرض کنید این قضیه مال خودتون هست چه رفتاری میکنید ..

اول اینکه برادرتون خیلللللللللی خوبه از همه لحاظ مهربون مظلوم .

حالا زن داداشتون بیاد خونتون برای یه ساعت تنهاش بزارید کار پیش بیاد برید بیرون بعد بیاید ببنید مثلا گلخونتونو بهم زده ماسه گلدون  رو ریخته بچش گلا رو یکم کنده بچش دستای کثیفشو میزنه دیوار که تازه سفید شده لک میفته .

از قصد اشغال اینا میریزه .

شدیدا هم حسودیتونو میکنه شدیداااا

به نام خدا

همون گلدون و ماسه و خاکو فرو میکنم تو چشمش  

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر نظر سعی میکنم ارتباطم رو باهاش کمتر کنم و اصلا نمیزارم تو خونم تنها باشه.

و اگر با برادرم میاد خودم حضور داشته باشم

اون حس حسادت زن داداشتون واقعا اثر منفی رو خونه و زندگیتون میزاره

اینکه دقیقا زنداداش منه😅😅😅من یک سالی هست قط ارتباط کردم باهاشون نه خونشون میرم ن خونم میان البته داداشمو ببینم خوش رفتاری میکنم خونه مامانمم حتی زنشو ولی ب مامانمم گفتم ب داداش بگو زنش یک کیلومتری خونم ببینم جفت پاهاشو قلم میکنم دیگه تموم شد 

به روی خودم نمیارم و بی اهمیت رفتار میکنم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚