2777
2789
عنوان

شده مادرتون از خونه بیرونتون کنه

318 بازدید | 22 پست

قبلا هم تایپک زدم جایی رفته بودم ب اصرار خودش بچه هامو عصری گذاشتم پیشش ک خاهرم نگهشون داشته خودش خونه هم نبوده شب ۱۱ برگشتم شوهرم گف ۱۲میام تا ۱۱ونیم نشسته بودم یهو شروع کرد چه بی مسولیته بی عاره بی حیاس ک تا الان نیومده تو مقصری ک ۲ساعت قبل بهش نمیگی بیا و کلی فحش و دری بری از شوهرم متنفره میدونه شوهرم اینجوریه باز ایراد میگیره گفتم تا ۱۲میاد گف چخبره فلان...گفتم چته نیم ساعت نشستم ناراحتت میکنه پدرمم تو اتاق بود دست بچه هام گرفتم رفتم کوچه اسنپ گرفتم برگشتم خونم ک ده دقیقه با خونه پدر فاصله داشت با شوهرمم ی دعوای اساسی گرفتم ک چرا همون موقع نمیاد گف کار داشتم مگ جای غریبه بودی خونتون بودی دگ

حالا اینا ی هفته ن پدر ن مادر ازم خبری نگرفتن فردا پس فردا تولد مادرمه داداش کوچیکه ام پیام داده ک مادر گفته بهت بگم میخاییم تولد بگیریم و ...گفتم نمیام بخدا من زندگیم پر از مشکله کلا مشکل کلا ناراحتی واس هر چیز کوچیکی دلم میشکنه و ساعت ها گریه میکنم شما جا من بودین چیکار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم متأسفم بابت جريانى كه پيش اومده واست

من اگه جات بودم نميـرفتم! 

تو فرهنگ ايرانى دلخورشدن از پدر مادر تابو محسوب ميشه! درصـورتى كه شما هم يه انسانى و لايق احترام❤️

اگه جايى بهت بى احترامى ميكنن، اگه دلت رو ميشكنن ولو خونه مادرپدرت باشه ، نـرو اونجا

نرید تولدش اصلا چرا خودش دعوت نکرده داداشت زنگ زده میخواید برید باز بهتون بی احترامی کنن

کاش با شوهرت هم دعوا نمیکردی چون گفته بود ۱۲ میام نگفته بود زودتر میام که نیومده باشه حالا خوبه جلوی بقیه دعوا نکردی چون جلوی هرکسسس باید پشت هم باشید هوای همو داشته باشید به نظرم دیگه بخاطر کسی باهاش دعوا نکن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزيزم متأسفم بابت جريانى كه پيش اومده واستمن اگه جات بودم نميـرفتم! تو فرهنگ ايرانى دلخورشدن از پدر ...

خیلی دلم شکسته یک هفتش کارم گریه تنهام خیلی زندگیم پر از ناراحتیه نمیدونم انگار طلسم شدم همه فقط بخاطر منافعشون میخانم منم دیگ تصمیم گرفتم کنارشون بزارم همین مادرم وقتی برم خونه تکونیش و همه کارارو انجام بدم دخترم دخترم میکنه ولی ی شب فقط بخاطر نیم ساعت حرفای زد ک با اسنپ برگشتم کاش همون نیم ساعت هم نمینشستم 

خیلی دلم شکسته یک هفتش کارم گریه تنهام خیلی زندگیم پر از ناراحتیه نمیدونم انگار طلسم شدم همه فقط بخا ...

خب عزيز چرا خودتو كوچيک ميكنى ميرى خونشون واسش خونه تكونى  ميكنى؟نده عزيزم انجام نده

من نميگم به مادرتون بى احترامى كن يا باهاشون دعوا كن! نه اصلا! 

ولى ميگم براى خودتم ارزش قائل شو و ديگه خونشون نرو 

سعى كن به جاى اينكه تو فكر خونه مادرتون باشى، به خونه خودت برسى، به شوهرت برسى، مواظب بچه هات باشى

آره خیلی ، من طوری شدم ک فقط اشک ریختم خیلی دلخورم خیلی ولی دوست ندارم دلمو فکر مو مسموم کنم بخاطر ...

من هم بارها اینجوری شدم دگ تصمیم گرفتم ب شخصیت خودم ارزش قاعل شم 

نرید تولدش اصلا چرا خودش دعوت نکرده داداشت زنگ زده میخواید برید باز بهتون بی احترامی کننکاش با شوهرت ...

همونو بگو ن خودش زنگ زده ن پدرم انگار ن انگار دختری دارن فقط هم من متاهلم بقیه مجرد یعنی فقط منم ک بیرون از خانواده ام و یک ذره نگرانم نیستن منم دلم نمیخاد بسادگی دگ رد شم ۹

نرید تولدش اصلا چرا خودش دعوت نکرده داداشت زنگ زده میخواید برید باز بهتون بی احترامی کننکاش با شوهرت ...

اره اشتباه کردم دعوا کردم شوهرمم در جوابم گف مگ جای غریبه بودی خونتون نشسته بودی دگ بخاطر نیم ساعت اینهمه حرف بارم کردی من چون با گریه و دلی شکسته از خونمون زدم بیرون دق دلیمو سر شوهرم خالی کردم 

خب عزيز چرا خودتو كوچيک ميكنى ميرى خونشون واسش خونه تكونى ميكنى؟نده عزيزم انجام ندهمن نميگم به مادر ...

یعنی باورت میشه من ی زن تنهام ک شوهرم رانندس با ماشین خودمون بار میبره و خودمم عاشق بچه هامم ۲۴ساعته خودمو وقف زندگیم و بچه هام کردم شده روزایی ک مادرم میگف چرا نمیایی بمونی میگفتم بخاطر رفتاراته خونه خودم راحتترم اما انقد اصرار میکنن میرم یهو میگه خونه تکونی کنیم اون موقع من خوبم بعد ی نیم ساعت بخام خونمون منتظر شوهرم بشینم حق ندارم حالا فهمیدم خونه پدرم جایی ندارم یعنی با پیگیری نکردن پدرم دقیقا بهم ثابت شد

یعنی باورت میشه من ی زن تنهام ک شوهرم رانندس با ماشین خودمون بار میبره و خودمم عاشق بچه هامم ۲۴ساعته ...

خدا شما و شوهرتون رو براى هم حفظ كنه، سايتون بالا سر بچه هاتون باشه❤️

.

جسارتا از اين به بعد، هروقت بهتون گفتن بيايد خونمون بدونيد احتمالا ميخوان يه زحمتى رو دوش شما بندازن! 

بازم تأكيد ميكنم، نميگم بى احترامى كنيد ، ولى به «خودتون» هم احترام بذاريد

توصيه ميكنم حتى اگه اصرارم كردن نريد ديگه