2777
2789
بخدا حالم بده واقعارابطه محافظت نشده داشتی؟

دقیقا دو روز قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دخول نداشتم دارم می میرم خودمم نامزدم نمی تونم بی بی چک بگیرم نامزدمم فعلا اینجا نیست

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من برا سقط میگم؟ حامله نیسنم میخام پر شم

۸ روز عقب انداختی چی هستی پس؟ 

تنبلی تخمدان داری ؟ 

من با ده روز عقب انداختن ۵ هفته باردار بودم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
دقیقا دو روز قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دخول نداشتم دارم می میرم خودمم نامزدم نمی ت ...

من توام یا تو منی؟منم دقیقا همینه وضعیتم ، اخه میگن اون موقع ها تخمکی وجود نداره

۵ هفته نه عزیزم سقط عمدی بود از بازار ازاد خریدم ۵ تومن

هووف من خیلی میترسم ولی حامله باشم قطعا باید سقط کنم تو خونه خوردی خیلی اذییت نشدی؟

ببخشید خیلی سوال می پرسما

دقیقا دو روز قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دخول نداشتم دارم می میرم خودمم نامزدم نمی ت ...

برو داروخونه بگیر خب حتما مگه باید نامزدت باشه 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
هووف من خیلی میترسم ولی حامله باشم قطعا باید سقط کنم تو خونه خوردی خیلی اذییت نشدی؟ببخشید خیلی سوال ...

نه عزیزم اصلا درد نداشتم مثل پریودیه فقط تهوع و لرز زیادی داره 

من توام یا تو منی؟منم دقیقا همینه وضعیتم ، اخه میگن اون موقع ها تخمکی وجود نداره

اره منم شنیدم ولی من قبلاً نهایت دو روز این ور اون ور میشد الان دقیقا هشت روزه و جفتمون داریم می میریم از استرس 

هووف من خیلی میترسم ولی حامله باشم قطعا باید سقط کنم تو خونه خوردی خیلی اذییت نشدی؟ببخشید خیلی سوال ...

عزيزم بدون دخول احتمال بارداري وجود نداره الكى خودتو اذيت نكن

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
۸ روز عقب انداختی چی هستی پس؟ تنبلی تخمدان داری ؟ من با ده روز عقب انداختن ۵ هفته باردار بودم

حالا استرسمو بدتر نکن 😂

رابطه روزی که باید پریود میشدم و ۴ روز قبلش داشتم و جلوگیری طبیعی روز ۳و۴ تاخیرم بیبی زدم منفی بود