zohyarshop مدیر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 475 عنوان چی بخورم پریود بشم کمک | مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 63 پست ۸ روز عقب انداختم زعفرونم روم جواب نمیده 1403/04/14 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mlita91 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 5435 پوست پیاز بجوشونین بخورین!! با اب زردچوبه!! امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"
یه_دختر_تورک عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1266 بخدا حالم بده واقعارابطه محافظت نشده داشتی؟ دقیقا دو روز قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دخول نداشتم دارم می میرم خودمم نامزدم نمی تونم بی بی چک بگیرم نامزدمم فعلا اینجا نیست یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
zohyarshop مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 475 سه روز من فک میکردم باردارم داشتم دیوونه میشدم 😭😭😭توروخدا دعا کن برام پریود شم حالم واقعا بده
aniii95 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 3238 عزیزم این خطرناکه هاا اون زعفرون ممکنه هرجایی از بدن باعث خونریزی بشه میدونم ولی چیکار کنم از حامله شدن خیلی میترسم 😢
مامان_مانلی_و_نیما عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 4415 مگه من برا سقط میگم؟ حامله نیسنم میخام پر شم ۸ روز عقب انداختی چی هستی پس؟ تنبلی تخمدان داری ؟ من با ده روز عقب انداختن ۵ هفته باردار بودم "یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم" - متاهل و متعهد💙🌱
بدون_نام_ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 3551 من همیشه 13هر ماه پری میشدم واسه اولین بار ی روز عقب افتاده 😂عصابم خرابه
zohyarshop مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 475 دقیقا دو روز قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دخول نداشتم دارم می میرم خودمم نامزدم نمی ت ... من توام یا تو منی؟منم دقیقا همینه وضعیتم ، اخه میگن اون موقع ها تخمکی وجود نداره
یه_دختر_تورک عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1266 ۵ هفته نه عزیزم سقط عمدی بود از بازار ازاد خریدم ۵ تومن هووف من خیلی میترسم ولی حامله باشم قطعا باید سقط کنم تو خونه خوردی خیلی اذییت نشدی؟ببخشید خیلی سوال می پرسما یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
مامان_مانلی_و_نیما عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 4415 دقیقا دو روز قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دخول نداشتم دارم می میرم خودمم نامزدم نمی ت ... برو داروخونه بگیر خب حتما مگه باید نامزدت باشه "یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم" - متاهل و متعهد💙🌱
مامان_مانلی_و_نیما عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 4415 هووف من خیلی میترسم ولی حامله باشم قطعا باید سقط کنم تو خونه خوردی خیلی اذییت نشدی؟ببخشید خیلی سوال ... نه عزیزم اصلا درد نداشتم مثل پریودیه فقط تهوع و لرز زیادی داره "یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم" - متاهل و متعهد💙🌱
یه_دختر_تورک عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1266 من توام یا تو منی؟منم دقیقا همینه وضعیتم ، اخه میگن اون موقع ها تخمکی وجود نداره اره منم شنیدم ولی من قبلاً نهایت دو روز این ور اون ور میشد الان دقیقا هشت روزه و جفتمون داریم می میریم از استرس یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
ميساريا عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2342 هووف من خیلی میترسم ولی حامله باشم قطعا باید سقط کنم تو خونه خوردی خیلی اذییت نشدی؟ببخشید خیلی سوال ... عزيزم بدون دخول احتمال بارداري وجود نداره الكى خودتو اذيت نكن دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
zohyarshop مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 475 ۸ روز عقب انداختی چی هستی پس؟ تنبلی تخمدان داری ؟ من با ده روز عقب انداختن ۵ هفته باردار بودم حالا استرسمو بدتر نکن 😂رابطه روزی که باید پریود میشدم و ۴ روز قبلش داشتم و جلوگیری طبیعی روز ۳و۴ تاخیرم بیبی زدم منفی بود
یه_دختر_تورک عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1266 برو داروخونه بگیر خب حتما مگه باید نامزدت باشه خانوادم زیادی گیرن هرجا برم دنبالم راه می افتن میان یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
zohyarshop مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 475 اره منم شنیدم ولی من قبلاً نهایت دو روز این ور اون ور میشد الان دقیقا هشت روزه و جفتمون داریم می میر ... دقیقا شرایطتت عین منه🥲💔چیزی خوردی ببینی میشی یا ن؟