2777
2789

من تازه زودپز برقی ایفل گرفتم

اصلا راهنما نداره

توی زودپز برقی قورمه سبزی رو روی چی میذارید بپزه یعنی

مال من یه گزینه stew داره یعنی خورشت انگار ولی اصلا نمی پزه

نمی دونم زودپزش چجوری زود میپزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا تو ۸۰ دقیقه له میشه 

گوشت تو ۶۰ دقیقه پخته میشه 

اول لوبیا رو تو ۴۰ دقیقه جدا بذار به پزه

(بعد آب رو بریز بره بخاطر نفخش)

دوباره گوشت لوبیا سبزی بدار یه ۴۰ تا ۶۰ دقیقه ای بپزه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چرا برقی گرفتی گازی که خیلی بهتره ،بنظرم اول گوشت لوبیا رو با زود پز بپز بعد سبزی جدا سرخ کن قاطی کن ...

برقی نداشتی که میگی گازی خوبه 

گازی خطر ناک و پر سر صدا 

برقی بدون خطر و هیچ سر صدای نداره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

قیمه میشه ولی قرمه سبزی بخاطر سبزی که داره نذاری بهتره

الان گوشت و لوبیاشو گذاشتم

ولی سری قبل با هم گذاشتن خام بود

یعنی کامل نپخت

این سری گوشت و لوبیا

ولی چشمم آب نمی خوره 

برقی نداشتی که میگی گازی خوبه گازی خطر ناک و پر سر صدا برقی بدون خطر و هیچ سر صدای نداره

برقی خواهرم داره واسه یه گوشت پختن یکساعت نیم باید زمان بده بهش اونم نمیپذه ،من گازی استاندارد شو دارم شیش ساله خداروشکر راضیم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

ببین زود پز من مارک کن وود  تو ۸۰ دقیقه خورش تحویل میده

برای من تایمر جدا داره 

اما من  پخت آبگوشت انتخاب می‌کنم که ۴۰ دقیقست 

برای خورش دو بازر روی ۴۰ دقیقه میذارم 

مهم اینکه بپزه حالا فرقی نمیکنه کدوم پخت انتخاب کنی 

زمان پخت تموم شد یه تست کن ببین پخته یا نه