2777
2789
عنوان

معلم بودن خوبه یا نه

145 بازدید | 10 پست

فواید شغل معلمی : 

۱) داشتن وجهه اجتماعی مناسب

۲) برخورداری از وقت و زمان آزاد 

۳) مطالعه کتاب و متون ( بواسطه ایجاب شغل )

۴) محیط شغلی تمیز 

۵) امنیت شغلی

۶) ارتباط با کودکان ونوجوانان 

۷) اعمال خلاقیت ها و توانایی های فردی در انجام وظیفه

۸) برخورداری فرزندان معلمان از امکانات آموزشی

) مانند ثبت نام در مدارس و تخفیف کلاس های متفرقه)

معایب شغل معلمی :

۱) حقوق نسبتا پایین ( الان حقوق ماهیانه یک معلم با ۱۵ سال سابقه بدون اضافه کار ۱۸ میلیون است و می تواند با سمت معاونت و ۲۴ ساعت اضافه کار به ۲۵ میلیون هم برساند )

۲) نداشتن حمایت و پشتیبانی در صورت بروز خطا و اشتباه

۳) کلاس های شلوغ

۴) امکانات بسیار پایین آموزش

۵) ضعف اعصاب ( یک معلم بدلیل اینکه ۶ ساعت در روز و گاهی ۱۲ ساعت با تعداد زیادی انسان پر انرژی ارتباط دارد دچار خستگی مضاعف روحی می شود)

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

معلمی خوبه... اگه این تعطیلاتش نباشه، آدم روانی میشه، روانی.... 

همین تعطیلات زیادش باعث میشه یذره به روانم ن استراحت بدیم. 

وگرنه اگه تعطیلات نداشت، اصلاااا بدرد نمیخوره اصلااااا

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸ و اینا خیلی نجومیه برای معلما🤪 واقعا فکر میکنید اینقده

اره عزیزم اینها شرایط خودمه

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

من معلمم انقد دانش آموزا و ارتباط با بچه ها رو دوست دارم که تو همین تابستون هر هفته میشینم عکس و کلیپ های بچه هام رو میبینم

معلمی ی چیزی فراتر از مادیاته 

واقعا واقعا علاقه و عشق میخواد

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
۱۸ و اینا خیلی نجومیه برای معلما🤪 واقعا فکر میکنید اینقده

می‌گیرند کسایی که سابقه و مدرک بالایی دارند بله

من نو معلمم ۲۵ سالمه ۹.۵ میگیرم 

همکارام بالا ۱۵ سال سابقه دارند بالای ۱۵ میگیرند

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بخدا نمی خوام شعار بدم و از این حرفا

ولی زمانی که با بچه ها بتونی رابطه خوب و دوستانه و همراه با احترام داشته باشی خیلی هم خوش می گذره اصلا زمان رو فراموش می کنی و گاهی از قید و بند مشکلات و چالش های خودت جدا می شی و یادت میره چند برابر اونا سن داری .

پس چرا بازنشسته ها نه میگیرن تو خانواده ما

بابام بازنشسته فرهنگیه مدرکشم لیسانسه

حقوقش ۱۴ اس

البته چون وام و قسط داره هیچی دریافت نمیکنه 

ولی مهم اینکه دولت ۱۴ بهش میده

بابام بازنشسته فرهنگیه مدرکشم لیسانسهحقوقش ۱۴ اسالبته چون وام و قسط داره هیچی دریافت نمیکنه ولی مهم ...

مامان من از همه مظلوم تره نه میگیره🧐 لیسانس دانشگاه فردوسی سال ۶۸ و معلم زبان دبیرستان 🙄

یک عدد چپی