2777
2789
عنوان

دوستان یکی به من کمک کنه لطفا در مورد سرویس ارکوپال

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست
میخوان با ایل و تبارشون پلاس بشن خونه من الان خوب این واسه ۱۸ نفر هست

۱۸ نفر کافیه، خدا مادر شوهرت رو هدایت کنه مگه خونه چند متره؟ بگو نمی‌خوام وسایل اضافی بیارم بعد بمونم تو تمیز کردن و جابجا کردن مگه خونه تازه عروس چند نفر مهمون میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نوشتم ۶ نفره هست اون میگه باید ۲۴ تا باشه

۲۴ خیلی زیاده من هفت ساله ازدواج کردم کلا یه بار چون خونه مون شهر دیگه بود همه فامیلا جمع شدن با هم اومدن شد هجده نفر  بعد اون تا حالا بیشتر از ده نفر مهمون نداشتم 

میفهمم الان نمیتونی جبهه بگیری اگه تعداد خانواده شوهرت برادر خواهرت زیاد نیست به نظرم یه ۱۲ نفره بگیری کافیه لازم هم نیست بهش بگی شش تای خودت رو هم دم دستی استفاده می‌کنی چون آرکوپال دم دستی سریع مشخص میشه رنگش می‌ره نمیتونی جلو مهمون بزاری اینجوری تا ۱۸ نفر هم وسایل داری 

خیلی پست فطرت هست الان راهکار واسه من چیه یک ماه هست وکل کن نیست میخواستم بیخیال اش ...

چرابهش درباره جهازت صحبت میکنی، چی خریدی، چطور، و..که نظربده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود