2777
2789
عنوان

معاینه پزشکی فرهنگیان لطفا بیایینن

1310 بازدید | 14 پست

رفتین درمانگاه فرهنگیان شهرتون انجام دادید بعد فرم خود اظهاری ها ی فرم هست پزشک باید تایید کنه بعد نوشته معاینه زنان الان یعنی حتما معاینه رو انجام میدن!شما انجام دادید من واقعا روم نمیشه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برا من معاینه زنان انجام ندادن.

متاهل هم هستم 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

برای مصاحبه که کلا زیاد سخت گیری چیزی ندارن همون یه دکتر همه رو چک می‌کنه و تایید میکنه، دندون و قد و وزن و چشم ایناس

ولی بعد از استخدامی آزمایش خون و اینا داره ولی بازم اصلا معاینه ی به اون صورت که ازش می‌ترسی پیش دکتر زنان نداره 

تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز!

عزیزم شما معاینات پزشکی مرحله ی دوم رو رفتی؟؟؟میشه بگی چه مواردی رو چک کردن و چه آزمایشایی گرفتن؟؟؟؟

مرحله دو؟ نمیدونم ی بار کلا رفتم معاینه و چیزای معمول مثل قد و وزن و چشم و سوالای معمول مثل فشار و اینا بود چیز خاصی نبود کلا

مرحله دو؟ نمیدونم ی بار کلا رفتم معاینه و چیزای معمول مثل قد و وزن و چشم و سوالای معمول مثل فشار و ا ...

منظورم اون آزمایش هاییه که میگیرن یا مثلا نوار قلب و شنوایی سنجی و بینایی سنجی و اینا که میگن میگیرن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
مرحله دو؟ نمیدونم ی بار کلا رفتم معاینه و چیزای معمول مثل قد و وزن و چشم و سوالای معمول مثل فشار و ا ...

سلام گل شما واسه تکمیل فرم کدوم درمونگاه رفتین؟ پزشک عادی خود درمونگاه روستا هم میشه یا حتما جاهایی که خود فرهنگیان میگه باید بریم؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

سلام گل شما واسه تکمیل فرم کدوم درمونگاه رفتین؟ پزشک عادی خود درمونگاه روستا هم میشه یا حتما جاهایی ...

من پارسال قبول شدم عزیز اما همون موقع خودشون اعلام کردن که بریم برای معاینه جاشو خودشون مشخص کردن