2777
2789
عنوان

بابام میگه نصف مال و اموالم ماله توعه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
هیچ زن داداشی هنوز ندارمولی باور کن خودمم میدونم اگه زبونم لال برای پدرم اتفاقی بیافته داداشام جوری ...

ازدواج میکنن بالاخره. در کل شفاهی نصف اموال بهت نمیرسه. حتما پدرتون نگرانی از آینده ی شما داره

با گفتن فایده نداره باید صلح کنه یا به نامت وگرنه برادرا می‌زنند زیر همه چی

صلح. کنه یعنی چی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی گفته میزنم به نامت

این کار وجدانی نیست البته میتونید یه وصیت نامه تنظیم کنید که اون یک سوم رو که در اختیار خودشون هست بعد مرگشون به شما تعلق بگیره بالاخره برادراتون هم سهمی دارن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

با گفتن فایده نداره باید صلح کنه یا به نامت وگرنه برادرا می‌زنند زیر همه چی

گفت میزنم به نامت 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
این کار وجدانی نیست البته میتونید یه وصیت نامه تنظیم کنید که اون یک سوم رو که در اختیار خودشون هست ب ...

والا من بهش هیچی نگفتم خودش گفت گفت اگه خدایی نکرده برای من اتفاقی بیافته انگار نه انگار که اونا خوهر دارن

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
ازدواج میکنن بالاخره. در کل شفاهی نصف اموال بهت نمیرسه. حتما پدرتون نگرانی از آینده ی شما داره

میدونم  ولی گفته میزنم به نامت 

آره خیلی نگرانه

ان شاالله خدا بهش سلامتی بده ولی مگه سه تا پسرا میزارن چیزی هم به دختر برسه

والا خودش گفت نصفشو میزنم به نامت

اسی مجردی ؟

آره اینماه میشم 20