2777
2789
عنوان

تب دونگی

125 بازدید | 6 پست

دوستان عزیز لطفا در فرکانس ترس نباشید 

هدف از گسترش این بیماریها(کرونا و تب دنگی) تنها و تنها ایجاد ترس در ماست 

ترس پایین ترین فرکانس داره که باعث میشه نتونیم درست فکر کنیم یا شاد باشیم یا به تواناییهامون پی ببریم 

همچنین ترس سیستم ایمنی بدنو ضعیفتر میکنه

نیروهای تاریکی و قدرتمندان جهان با ایجاد ترس در من و شما حکومت میکنند

بالاترین فرکانس شکرگزاری و شادی داره 

تو این فرکانس بمونیم و عشق و شادی گسترش بدیم 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

اون موقع ک با ماسک خودمونو خفه میکردیم الانم کم کم باید با تور خودمونو خفه کنیم پشه نیش نزنه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدعلائمش چیه

اصلا به علائم فکر نکن و تو فرکانس شادی باش تا بیماری سمتت نیاد 

این بیماریم مثل کرونا ساخته دست بشره که با ترس بیشتر سیستم ایمنیت ضعیفتر میشه

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اون موقع ک با ماسک خودمونو خفه میکردیم الانم کم کم باید با تور خودمونو خفه کنیم پشه نیش نزنه

دقیقا همینو میخوان 

منزوی کردن انسانها و بردگی ما

و ایجاد نظم نوین جهانی 

اوج این پاندمی در مهر و ابانه امسالع 

فقط خواهشا فریب رسانه هارو نخورید و به زندگی عادیتون ادامه بدید

سلام عزیزم هنوزم تو سایت هستین

سلام بله هستم