2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی... خیلی ذوق دارم براش😍😍😍

خدابرات نگهش داره....حسابی کیف کن بعدا دلت برای لگدزدنش تنگ میشه حس خوبیه🥺🥺🥺

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

خدابرات نگهش داره....حسابی کیف کن بعدا دلت برای لگدزدنش تنگ میشه حس خوبیه🥺🥺🥺

اره واقعا از همبن الانم دلم تنگه..

ولی بشدت دردم میاد از لگداش و لگن درد بیچارم کرده😂

اره واقعا از همبن الانم دلم تنگه..ولی بشدت دردم میاد از لگداش و لگن درد بیچارم کرده😂

همینش هم شیرینه....

منم اگه نی نی م مونده بود همین روزا لگد زدن هاشو حس میکردم😭

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

همینش هم شیرینه....منم اگه نی نی م مونده بود همین روزا لگد زدن هاشو حس میکردم😭

عزیزدلم🥺😞 خدا به دلت ارامش بده..انشاا...زودتر باردار بشی و بارداری سالمی داشته باشی

ای خدا😍😍🥹🥹 الهی بسلامتی دنیا بیاد خوش قدم و نامدار باشه میشه واسه منم دعا کنی مامان بشم و این حس قشنگ و تجربه کنم؟🥺🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزدلم🥺😞 خدا به دلت ارامش بده..انشاا...زودتر باردار بشی و بارداری سالمی داشته باشی

ممنونم عزیزم...من پسرم رو بارداری راحتی داشتم بدون مشکل و سالم...

اما چندساله برای دومی در تلاشم سه بار سقط شدن.‌.😭

تازگیا شوهرم آزمایش داد فهمیدیم مشکل داره....

ممنونم عزیزم...من پسرم رو بارداری راحتی داشتم بدون مشکل و سالم...اما چندساله برای دومی در تلاشم سه ب ...

شوهرت انشالا اوکی بشه بارداریتم حتما خوب میشه و بسلامتی سر میرسونی..

منم سر بچه اولم شوهرم واریگوسل عمل کرد و باردارشدم توکلت بخدا