2777
2789

سلام دوباره عزیزم

من دلم میخاد بدونم با همسرتون الان زندگیتون چطوره؟

مثل تاپیک وحشت کردم از حرفاش ه هنوز؟

دلیلشو برات میگم ک چرا پرسیدم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
سلام دوباره عزیزممن دلم میخاد بدونم با همسرتون الان زندگیتون چطوره؟مثل تاپیک وحشت کردم از حرفاش ه هن ...

مثل قبل 

عین قبل

شاید سردتر شاید بدتر . 

ففط من دیگ توان جنگیدن باهاش و تلاش کردن برا درست کردن و گشتم دنبال دلیل و اینارو ندارم . 

دیگ کنار کشیدم و سرمو گرم میکنم 

هر چند که...

این صبر ک من میکنم افشردن جان است ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل قبل عین قبلشاید سردتر شاید بدتر . ففط من دیگ توان جنگیدن باهاش و تلاش کردن برا درست کردن و گشتم ...

یه راه حل دارم برات

باور میکنی تو تاپیکات ک تعریف میکردی از رفتار و واکنشای هنسرت،دنبال یه رفتار یه حرف یا حرکتیش میگشتم که بفهمم هنوزم عاشته یا نه

احساس کردم خودمی 

من فکر میکنم شاید مشکل جادو طلسم دعا یا حتی چشم زخم پیدا کرده باشین 

چرا دارم میگم چون خودمم همین مشکلو دارم 

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
یه راه حل دارم براتباور میکنی تو تاپیکات ک تعریف میکردی از رفتار و واکنشای هنسرت،دنبال یه رفتار یه ح ...

چه راه حلیییی؟

من دیگ ذهنم بدهیچی هیچیییی نمیرسه .

وقتی خودش نمیخواد چطور دنبال راه حل بگردم؟ 

چه راه حلیییی؟من دیگ ذهنم بدهیچی هیچیییی نمیرسه .وقتی خودش نمیخواد چطور دنبال راه حل بگردم؟

اینطور ک شما تعریف کردی معلومه چقد عاشق و معشوق لودین ،مگه میشه یهو این همه عشق از بین بره؟ بی دلیل اونم شما ک فقط نظراتتونو من میخونم کیف میکنم از ادب و خوش قلبی و علمت چه برسه نسبت نزدیک ، بحث من اینه ک چرا باید یهو بی دلیل اینطوری بشه معلومه عادی نیست

اگر طلسم باشه باید مطمئن بشی اول ، نه دعا نویس نه رمال

اول بگو اعتقاد داری؟به قرآن اعتقاد داری

اینطور ک شما تعریف کردی معلومه چقد عاشق و معشوق لودین ،مگه میشه یهو این همه عشق از بین بره؟ بی دلیل ...

عزیزم شما لطف دارین خانم جان ، مهربانو جان 🥰😍

اررره ما خیلی خوب بودیم باهم . 

یهویی نبود 

کم کم بود 

یواش یواش 

اولش دیگ با زیاد بیرون رفتن شروع شد با بیمحلی های کوچیک 

وسطاش دیگ سمتم هم نمیومد 

الانم ک این . 

اما اره ب قران ک حتما اعتقاد دارم ‌. به،عنوان کتاب دینی بله اعتقاد دارم . 

اینطور ک شما تعریف کردی معلومه چقد عاشق و معشوق لودین ،مگه میشه یهو این همه عشق از بین بره؟ بی دلیل ...

تئای خوشقلب  سلام عزیزم

خوبی؟   

نوتیف پیامت هست اما پیامی ازت نیست ، یا مشکل سایته یا خودت پاک کردی . 

اگ مشکل سایته بیخشید ک بی پاسخ میزارمش .

تئای خوشقلب سلام عزیزمخوبی؟ نوتیف پیامت هست اما پیامی ازت نیست ، یا مشکل سایته یا خودت پاک کردی . ...

سلام عزیزدلم

نه نوشتم نیومد؟؟

عزیزم با قرآن به هر چی میخوای میتونی برسی به شرط ایمان و امید قوی

اگ طلسم جادوی سیاه جادوی بد دعا چشم زخم سنگینی هر چی داشته باشی،ک این چیزا واقعا راسته وجود داره و قران درباره گفته تو کل داستان ها و ضرب المثل ها و فرهنگ های کل کشور های باستان و حتی الان وجود داره و اسم و ردی ازش هست،من دعانویس خوب ک کم هست رو نمیدونم،من قرآنو میدونم ک میشه باهاش باطل کرد،با حرز امام جواد و کارای مخصوص و نماز و ذکر و دعا محافظت کرد و....

حالا واسه این کار باید اول مطمئن باشی هست همچین چیزی اصلا یا بر اثر رفتار و کنش خودمون شرایط بهم ریخته و تغییر کرده،یه خانمیه با قرآن تفعل میزنه اگ هر چیزی داشته باشی بهت میگه،راه حلشم ک با قرآنه بهت میگه. میگه کار کیه چیکار کنی اگ دعا هست پیداش کنی باطلش کنی و ....

یه دوستیم همه اینا رو گفت براام و اگر جواب گرفت به امید خدا تا جواب گرفت به شما هم میگم اون مطمئنه ک داره