2777
2789
عنوان

خانم های که استخر میرن بیایین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 53 پست
بله هستتمام استخرا رختکن تک نفره دارنبه هیچ وقت لخت زیر دوش نرو زشته دوما تذکر میدن اگه لخت کامل باش ...

من ده ساله نرفتم همه چیز یادم رفته 🤣🤣عزیزم الان خیالم راحت کن زشت نیست با مایو برم زیر دوش بعد با مایو هم بیام بیرون ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از استخر حمام کن شیو کن

موقع ورود به استخر 

دوش بگیر و سرت رو با آب دوش خیس کن

خوندم تاثیر آب استخر که کلر داره رو کم میکنه

بعد هم که خواستی خارج شی 

کلاهت رو دربیار موهات رو آب بکش 

کل بدنت رو از زیر مایو آب بکش 

بعد که اومدی رختکن 

مایوت رو دربیار حوله 

لباس زیر 

لباس رو 

فینیش 

بیخیال بابا توهم برو نمیری بیا باهم بریم

اووووه منو نشناختی پامم نمیذارم تو آبش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کجایی هستی بیام بزور ببرمت

من دورم ازت

خانم همسایه مون رفته عفونت قارچی همه دستاش رو گرفته بود

یادمه راه میرفتم و میگفت غلط کردم دیگه پامم نمیذاره تو آب استخر😓

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من دورم ازتخانم همسایه مون رفته عفونت قارچی همه دستاش رو گرفته بودیادمه راه میرفتم و میگفت غلط کردم ...

نه بابا اینطوریام نیست ایشالله که اینطوری نمیشه 🤣🤣

از کجا می‌دونی دورم ازت

بله هستتمام استخرا رختکن تک نفره دارنبه هیچ وقت لخت زیر دوش نرو زشته دوما تذکر میدن اگه لخت کامل باش ...

عزیزم ازین حوله کوچیکها استخری ببرم دیگه درسته .؟🤣🤣

یه سوالاتی میاد تو ذهنم 🤣