2777
2789
عنوان

کارمند بانک شدن🙄

246 بازدید | 20 پست

بچه ها بنظرتون بدون پارتی و با آزمون استخدامی میشه کارمند بانک شد؟

نظرتون در مورد یه خانومی ک کارمنده بانکه، از نظر مالی و اجتماعی چیه؟

آخه بنظرم خیلی شغل خوبیه حالا ک فکر میکنم

مخصوصا تا ساعت ۲ ظهر سرکاری و کلی وام میتونی بگیری😑🙄

وایی داییم رئیس بانکه کلا اعصابش تعطیله👀🥴

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن کارمند بانکه

سال ۸۵ ازمون داد و قبول شد

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اونقدرم ک میگید راحت نیست

میدونی چقدر فشار میاد

جواب دادن سرو کله زدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وایی داییم رئیس بانکه کلا اعصابش تعطیله👀🥴

ای بابا

اگ بخوای اینطور حساب کنی ک کلا همه ما یه زندگی اجتماعی داریم و تو هر شغلی بری هم برات اعصاب نمیمونه 🤕

حالا وضعشون خوبه؟

ای بابااگ بخوای اینطور حساب کنی ک کلا همه ما یه زندگی اجتماعی داریم و تو هر شغلی بری هم برات اعصاب ن ...

وضع مالیش که خیلی خوبه 

البته از سال ۸۳ فکر کنم کارمند بانک بوده الان چند ساله رئیس شده.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
موفق باشنهنوز هم میشه با آزمون استخدامی رفت؟راضی هستین؟

هرچند ماه یبار ازمون میگیرن

بله راضیم عزیزم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اونقدرم ک میگید راحت نیستمیدونی چقدر فشار میادجواب دادن سرو کله زدن

آخه عزیزم اینطوری همه شغلا سختیای خودشونو دارن

هر کاری بخوای بکنی ، باید با کلی آدم سر و کله بزنی، حالا کمتر یا بیشتر

آخه عزیزم اینطوری همه شغلا سختیای خودشونو دارنهر کاری بخوای بکنی ، باید با کلی آدم سر و کله بزنی، حا ...

بله خب 

ولی گاهی وقتا ادم کلافه میشه

در مجموع من قبولش دارم

پرستیژ کاری 

لول 

و جایگاهشو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هرچند ماه یبار ازمون میگیرنبله راضیم عزیزم

خدا رو شکر😍

واقعا خیلی خوبه مخصوصا تو ایران ک خیلی تورمه ، وام گرفتن معجزه میکنه....

حقوقش چقدره؟ *البته فضولیه ، اگ دوس دارین جواب بدین

خدا رو شکر😍واقعا خیلی خوبه مخصوصا تو ایران ک خیلی تورمه ، وام گرفتن معجزه میکنه....حقوقش چقدره؟ *ال ...

زنده باشی

فیش حقوقیش۳۲

خدا رو شکر😍واقعا خیلی خوبه مخصوصا تو ایران ک خیلی تورمه ، وام گرفتن معجزه میکنه....حقوقش چقدره؟ *ال ...

البته کنار حقوقشون کلی مزایا دارن