2777
2789

من و رفیقم یک دانشگاه میریم که این پسر اوایلش به رفیقم پیشنهاد داد چند ماه رل بودن کار به خواستگاری رسید رفیقم خیلی عاشقش میمیره براش ولی طرف گفت که نمیخوادش بعد چند ماه اومده سراغ من میگه دوستم داره از اولش عاشق من بوده چون مغرور بودم نیومده جلو 

....پسر خیلی خوبیه خوشگل و مهربون خانواده خوبی داره 

ولی از یه طرف رفیقم چی میشه چکار کنم دلم میسوزه براش...پسر قصدش ازدواج به نظرتون چکار کنم شما بودین چکار میکردین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کات باتو هم میاد به دوستت میگه کعه عاشقشه!

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

من بودم میگفتم  بهش برو گمشو!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

شرایط سختیه 

من بودم شاید قبول نمیکردم 

چون میترسم دل بشکنم آهش بگیره

چون میکی خیلی دوسش داشته

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

زر میزنه

میخواد مختو بزنه الکی میگه از اولشم از تو خوشم میومده..

حالا واجلگب بوده با دوستت دوست بشه؟؟؟

الکی میگه باورش نکن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

محترمانه ردش کنید

مگه فیلمه که روش نشده به شما بگه بعد با رفیقمون دوست شده 

اگر قصدش ازدواج بود با دوستتون ازدواج کرده بود 

مگر اینکه دلیلی منطقی برای ازدواج نکردنشون وجود داشته باشه