2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهری

395 بازدید | 7 پست

چند وقت پیش با شوهرم بحث کردم که چرا بهم توجه نمیکنه و واقعا توجه بهم نداره و محبت نمیکنه بعد از کلی بحث رفت خوابید منم رفتم  گفتم که دوستش دارم و اونم گفت که باید بگی ببخشید گفتم نمیگم من نیازمو گفتم اونم گفت باید چند روز بگذره که خیلی ببخشید به ...خوردن بیفتی منم از اون روز به خودم گفتم حتی اگر به قیمت جونم تموم بشه پای قهر وا میستم و وانمیدم دوستان لطفاً کمکم کنید من همیشه مثل وابسته ها مثل اویزونا بهش چسبیدم  بگین چیکار کنم که موفق تر باشم چطوری خودم خودمو بخوام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اصلا محلش نزار....من وقتی به شوهرم میچسبم ازم فاصله میگیره...بدخلقی میکنه.....وقتی محلش نمیدم ه ...

یعنی چطوری اخه میگن بی محلی کردنم خودش بد تر فاصله میاره کم محل کردن هم بلد نیستم یه مثال بزنید لطفاً 

عزیزم ازش دوری کن نمیگم تخت خوابتو جدا کن بهش محل نده کار خودتو بکن انگار تو خونه تنهایی اصلا کوتاه ...

متاسفانه انگار این تصویر براش پرست شده من باید کاری کنم که اون تصور خراب بشه

یعنی چطوری اخه میگن بی محلی کردنم خودش بد تر فاصله میاره کم محل کردن هم بلد نیستم یه مثال بزنید لطفا ...

من مثلا حرف میزنه نگاش نمیکنم...سوال بپرسه جواب کوتاه میدم. کلا سرد برخورد میکنم..البته من شوهرم خیلییی پررویه....مجبورم اینکارو بکنم که کمتر اذیت بشم...ولی تاحالا نشده جای خوابمو جدا کنم..یا کلا باهاش حرف نزنم..سرسنگین شدیم اما قهر نکردیم هیچ وقت..

اینکارا خوب نیست..اما بی محلی میکنم..