2777
2789
یکی بهم گفت که طبعتو بخای درس کنی واسه بعضیا ممکنه کارشون ب بیمارستان کشیده بشه

نکه سرخود طبعو تغییر بدیم براساس دستورات کسی که علم اینکارو داره....من خودم پیش یه متخصص طب سنتی رفتم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکه سرخود طبعو تغییر بدیم براساس دستورات کسی که علم اینکارو داره....من خودم پیش یه متخصص طب سنتی رفت ...

عه،خوبه که

یعنی شما هم مثل من استعداد چاقی نداشتین ولی با عوض کردن طبع چاق شدین؟

عه،خوبه کهیعنی شما هم مثل من استعداد چاقی نداشتین ولی با عوض کردن طبع چاق شدین؟

من یه مشکلی که دارم پشتکارم متاسفانه تو اینچیزا کمه،میرم دکتر هزینه میکنم کلی دستورات غذایی و دارو میگیرم نصفه مصرف میکنم،من طبعم سرد و خشکه دارم کنترلش میکنم،فعلا خداروشکر مشکلاتی مثل افسردگی،اضطراب و استرسای الکی و فکروخیال منفیو تونستم با دارو خیلیییییی کمتر کنم وقتی اینا درمان بشه آدم شادو شنگول باشه چاق میشه دیگه..... 

ولی باشگاهم خیلی خوبه من پارسال تو یه هفته با برنامه غذایی مثل تخم مرغ و سیب زمینیو مرغ آبپز موز خرماو...۲ کیلو چاق شدم فک کن تو یه هفته

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مرسی عزیزدلم،اما همه اینایی که گفتیو من دارم و نمیتونم غذا بخورم،استرسم بیخودی بالاس

خب عزیزم اینجوری که نمیشه. باید غذا بخوری و بتونی استرست رو کنترل کنی . چیزایی که اشتها آوره بخور که اشتهات باز بشه بعد راحت غذا تو بخور 

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

من یه مشکلی که دارم پشتکارم متاسفانه تو اینچیزا کمه،میرم دکتر هزینه میکنم کلی دستورات غذایی و دارو م ...

وای دقیقا همین مشکلایی ک شما داشتین رو من الان دارم،روانپزشک رفتین؟

خب عزیزم اینجوری که نمیشه. باید غذا بخوری و بتونی استرست رو کنترل کنی . چیزایی که اشتها آوره بخور که ...

با زور شربت راسیپ شاید بتونم دو لقمه بخورم چون کلا معدم بسته شده

وای دقیقا همین مشکلایی ک شما داشتین رو من الان دارم،روانپزشک رفتین؟

نه پیش اینایی که طب سنتی انجام میدن،کدوم شهرین؟

کرمانشاه

اگه کرج تهران بودی بهت آدرس میدادم،ولی بگرد پیدا میکنی تو شهر خودتون.....

با زور شربت راسیپ شاید بتونم دو لقمه بخورم چون کلا معدم بسته شده

آخی عزیز دلم چرا بسته شده؟

چرا نمیری دکتر شاید بتونن کاری برات کنن

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)